Hihetetlen áron költözhet be egy lakberendező által megálmodott lakásba!
2017.06.06. 06:34 I galerika

Hihetetlen áron költözhet be egy lakberendező által megálmodott lakásba!

Ma már nagyon sokan fogadnak lakberendezőt azért, hogy eladás előtt, a magasabb ár érdekében lakásukat alaposan feltuningolja. Egy így berendezett lakás azonban az átlagember számára elérhetetlen. Néha azonban igazi kincseket lehet találni a piacon.

lakberendezo-otthona-hihetetlen-aron1.JPG

Ezt a gyönyörű kelenföldi lakást például maga a tulajdonos lakberendező álmodta meg és újította fel saját célra, így kialakításánál nem csak az esztétikum, hanem a praktikum is nagy hangsúlyt kapott.

Azonkívül, hogy a lakás olyan kiváló adottságokkal rendelkezik, mint a jó elosztás, a tágas közösségi terek, és a 4 hálószoba (ami kuriózum ebben az árkategóriában), számtalan extra ötlet, igényes megoldás teszi otthonosabbá és praktikusabbá a lakást.

lakberendezo-otthona-hihetetlen-aron6.JPG

A legszebb mindjárt az amerikai konyhás nappali, ahol egy nagyon egyedi térelválasztóval oldották meg, hogy az étkező elválassza, ugyanakkor mégis összekösse egymással a nappalit és a konyhát. De figyelemre méltó a 20 négyzetméteres intim terasz is, melynek berendezésénél remekül sikerült összemosni a kint és a bent határait.

lakberendezo-otthona-hihetetlen-aron13.jpg

lakberendezo-otthona-hihetetlen-aron12.JPG

A belső kétszintes lakás helyiségeit a rendkívül ízléses és stílusos berendezés fűzi össze, melynek kialakítása során kizárólag minőségi anyagok kerültek beépítésre. De nemcsak esztétikai, hanem komplett műszaki felújítás is történt, ezért az ingatlan egy új lakás minden pozitív tulajdonságával rendelkezik.

lakberendezo-otthona-hihetetlen-aron14.jpg

Ráadásul megegyezés szerint akár teljes berendezéssel együtt is eladó, így új tulajdonosának már tényleg csak költöznie kell, hogy elérhető áron élvezhesse egy lakberendező által megálmodott új lakás előnyeit.