Keressük Zamárdi legolcsóbb nyaralóját
2017.05.15. 10:12 I heveis

Keressük Zamárdi legolcsóbb nyaralóját

 

Már megkezdődött a visszaszámlálás, alig 2 hónap maradt a Balaton Sound fesztiválig. Még nem késő a fesztivál előtt megtalálni azt a nyaralót, amit majd az Airbnb-n keresztül kiadunk a külföldi fesztiválozóknak és jó nagyot kaszálunk!

Zamárdiról

Zamárdi a Balaton déli partján, Szántód és Siófok között terül el. A Tihanyi félszigettel majdnem szemben található, így könnyedén át lehet kompolni a túlpartra, ha valaki nem vállalkozik az átúszásra. Mivel a Balcsi déli medre sekélyebb, ezért a gyerekesek számára sokkal kedveltebb, mint az északi oldal.

Ráadásul a település egész terültén ingyenes a strand használata és a parkolás! Mivel 3 strand is tartozik Zamárdihoz, ezért még főszezonban is viszonylag eloszlanak napozók: Nagystrand, Táncsics utcai strand, Jegyenye téri strand.

Programok

Ugyan a Balaton Sound ideje alatt ellepik a külföldiek a várost, nemcsak a fesztivál az egyetlen lehetőség a kikapcsolódásra. A helyi turisztikai iroda a legfrekventáltabb időszakban, júliustól- augusztusig ingyenes sétákra hívja az idelátogatókat.

A 2-2,5 órás séta során megismerhetjük Zamárdi összes nevezetességét. Az 56-as emlékműtől kezdve az autentikus tájházon keresztül vezet az út a Kőhegy kilátóig. Zamárdi legtetejéről rálátunk a szomszédos településekre, a Tihanyi-félsziget vitorlásokkal tarkított kikötőjére, mellette Badacsony jellegzetes vonulatait fedezhetjük fel.

Aki már unja a döglést a strandon, a Táncsics utcai strandon szörfözhet, csónakázhat, vizicsúszdázhat amíg le nem megy a nap.

És íme Zamárdi legolcsóbb nyaralói:

60m2 9,9 millióért:

zama_rdi1.jpg

Megnézem!

3 szoba 7,5 millióért

zama_rdi2.jpg

Megnézem!

Nyaraló és büfé egyben csak 14 millióért

zama_rdi3.jpg

Megnézem!

130 m2 1+4 szoba csak 16 millió

zama_rdi4.jpg

Megnézem!

Még több ingatlanért Zamárdiban kattintson ide!

Címkék: balaton olcsó nyaraló eladó ház Zamárdi balatoni ingatlanok balatoni nyaralók