Menő tetőteraszos lakások a fővárosból
2017.05.01. 12:26 I krakla

Menő tetőteraszos lakások a fővárosból

Lakásvásárlásnál a legtöbb ember fejében él egy elképzelés, arról hogy mit is szeretne másként, vagy pluszba az új lakásába: nagyobb konyhát, zuhanyzó helyett egy fürdőkádat, plusz egy szobát, pincehelyiséget. Persze nem szabad megfeledkeznünk az erkélyről sem!

Egy erkélynél pedig már csak egy tetőterasz lehet a menőbb! Ott aztán nem kell méricskélni, hogy hogyan fér el egymás mellett a ruhaszárító és a kis kerti asztal, arról nem is beszélve, hogy egy tetőterasz remek rálátást, kilátást biztosíthat a városra, ami maga lehet a mennyország a főváros szerelmeseinek. Most ilyen menő tetőteraszos lakásokat mutatunk!

A 2. kerületben a Frankel Leó utcában található egy 85 nm-es, belső kétszintes penthouse lakás, melyhez 48,5 nm-es tetőterasz tartozik, az alábbi képen látható csodaszép kilátással. Valljuk be, nem is lenne olyan rossz erre a tetőteraszra borozós, baráti összejöveteleket szervezni? Még több képért kattints a fotóra!

frankenleo.jpgHabár, a következő harmadik kerületi lakásnál nem a Parlament és a Duna látványa fogad a tetőteraszra kilépve, de cserébe, kárpótolhat minket az, hogy valójában nem is tetőterasz, hanem tetőkert jár ehhez a lakáshoz. No meg aztán, azért a zöldellő budai hegységnek is megvan a maga bája!

3ker.jpgMielőtt tovább mennénk csalunk egy kicsit és egy olyan lakást mutatunk, ahol a tetőterasz nem közvetlenül az ingatlanhoz tartozik, hanem közös használatban van a ház többi lakójával. Ennek ellenére, talán ez az egyik legszebb tetőterasz, amivel mostanában találkoztunk. Szerencsére a lakás tulajdonosai, mindegyik irányból körbefotózták a kilátást, így a képeken keresztül is bőven van lehetőségünk gyönyörködni a látványban. A terasz egyébként egy 1937-ben épült bauhaus stílusú ház tetején található az 5. kerületben. Azért ezen a teraszon megéri osztozkodni, ugye?

szep_tetoterasz.jpgSzintén a belvárosban, a Rózsa utcában, található a következő lakás, amihez 15 nm-es tetőterasz jár. Sajnos a teraszról ez az egy kép van, de a hangulat így is átjön. A fotóra kattintva érdemes viszont megnézni a többi képet is a lakásról, mert nagyon szép, fiatalos és letisztult belső terekkel rendelkezik az ingatlan.

rozsa.jpgVálogatásunk utolsó eleme pedig egy 1912-ban épült felújított liftes műemlék házban lévő hatalmas, luxus tetőtéri lakás, amihez 18,3 nm-es terasz tartozik.

fovem.jpg

Címkék: budapest luxus belváros panoráma eladó ingatlan otthontérkép 1 érdekes lakás 1 ingatlan válogatás