Az Őszinte Ingatlanos megmondja:miért jobb a hitellel terhelt nagyobb lakás
2017.04.28. 12:09 I MeNa

Az Őszinte Ingatlanos megmondja:miért jobb a hitellel terhelt nagyobb lakás

Két újszerű újpesti téglalakás és egy zuglói panel közül választanak az RTL Klubon futó Őszinte Ingatlanos műsor következő főszereplői. Merész döntést hoznak szombat kora délután.

img_5536.JPG

 

Betti és Norbi újpesti albérletüket cserélnék egy kisebb, saját lakásra, lehetőleg Újpesten vagy nem túl messze a városközponttól. Az Őszinte Ingatlanos sorozat szombaton, 14.00-kor kezdődő epizódjában egy nekik megfelelő árú (18 milliós) nyolcadik emeleti zuglói panelt néznek meg, ám az csak egyszobás, majd egy 40 négyzetméteres, de trafóházra néző újszerű újpesti lakást mutat nekik Balla Ákos, a Balla ingatlan tulajdonosa. Végül néhány tömbbel odébb egy szintén új építésű újszerű, de sokkal nagyobb méretű otthonba viszi őket, amibe egyből beleszeretnék.

Van azonban egy gond: 30 százalékkal drágább, mint a két versenytárs, nekik meg nincs ennyi pénzük. Számtalan előny és hátrány, ráadásul ott vannak a pénzügyek,(akár húsz milliós hitelre is szükség lehet, nem elég a szülői támogatás) amiben a Sopron Bank tanácsadója segít eligazodni.

oszinte_logo.png

Az előző részben egy Monoron lakó, de hamarosan Pesten dolgozó fiatal pár számára kerestek megfelelő lakásokat, végül egy rózsadombi panelt választottak.

Az Őszinte Ingatlanos - nevéhez méltón – kendőzetlenül elmondja, mik a reális választási lehetőségek és milyen következményei vannak vagy lehetnek egy adott döntésnek. Az epizódok végén pedig megtudhatjuk, hogy ez a segítség végül hogyan hasznosul és mit választottak az adott valós szereplők.

A műsor sorozat készítésében aktív szerepet vállalt az Otthontérkép Csoporthoz tartozó Őszinte Ingatlanos blog (oszinteingatlanos.blog.hu) mögötti szakmai csapat, amelyben ingatlanjogi, közvetítői, pénzügyi és marketing szakemberek vesznek részt. 

 

 

 

Címkék: új építésű Otthontérkép Őszinte Ingatlanos RTL Klub oszinteingatlanos.blog.hu zuglói panel