Már van is egy jelöltünk az év ingatlanhirdetésére
2017.04.26. 17:07 I krakla

Már van is egy jelöltünk az év ingatlanhirdetésére

Kétség se fér hozzá, hogy egy sikeres ingatlanhirdetéshez elengedhetetlenek a jó minőségű, szép képek. Sokan viszont azt hiszik, hogy ehhez profi fotóst kell felbérelniük, pedig akár mi magunk is készíthetünk igényes fotókat, ha megfogadjuk a következő tanácsokat:

1. Mielőtt megcsinálnád a képeket rakj rendet. Ha nagyon zsúfolt a lakás, akkor pakolj ki egy-két dolgot belőle.

2. Válasz egy szép napfényes napot a képek elkészítéséhez. A világos képek átvitt és valós értelemben is sokkal jobb fényben tüntetik fel a lakásodat. 

3. Vigyázz a közeli képekkel: mindenképp készíts távolabbról is képeket az ingatlan egy-egy helyiségéről, hogy átfogóbb képet adj róla.

Ehhez a 9. kerületi lakáshoz nagyon szép képeket töltöttek fel a hirdetésbe. De az év lakáshirdetés-jelöltjét még lejjebb találod!

csengettyu.jpgIdőről időre viszont előbukkannak olyan izgalmas hirdetések, melyek még ezeken a tanácsokon is túlmennek és valami extrával egészülnek ki. Ilyen hirdetésre bukkantunk a minap, ahol a lakásról igazából nem is fotókat, hanem művészi grafikákat töltöttek fel. Miért is jó ez? Egyrészt ez egy szokatlan megoldás és pont ezért felkelti az érdeklődők figyelmét, arról nem is beszélve, hogy mivel rajzokról beszélünk, ezért a tulajnak nem is kellett rendet rakni és megvárnia napsütést a képek készítése előtt. Cseles! Még több képért kattints a fotóra!

rajz_ketto.JPG