Budapest100 után szabadon
2017.04.24. 19:28 I krakla

Budapest100 után szabadon

A hétvégén került megrendezésre a Budapest100 programsorozat, ahol rengeteg rakparti lakóház ajtaja tárult fel az érdeklődők előtt és szolgált helyszínéül művészeti kiállításoknak, koncerteknek és izgalmas beszélgetéseknek.

A Budapest100 rendezőinek hála csodás épületeket ismerhettünk meg belülről és remek történeteket hallhattunk jelenlegi, illetve korábbi lakóktól. Persze szép házakból sosem elég, ezért ma megnéztük, hogy esetleg a meglátogatott házak közül akad-e olyan, melyben eladó lakást is találunk. 

Egyből belebotlottunk egy 42 nm-es, felújított, földszinti lakásba, a Frankel Leó utca 49. szám alatti házban, mely épület érdekessége, hogy az udvarán egy zsinagóga áll. (Bár valójában előbb volt a zsinagóga és csak utána épült meg a társasház.) Még több képért kattints a fotóra!

franken.jpg

Találtunk még továbbá két eladó (bérleti jogos) lakást is a Batthyány tér 4. szám alatt álló XVIII. század közepén épült, kora barokk stílusú házban is. Az egyik 68 nm-es, 2+1 szobás lakás (első képre kattintva még több képet láthatsz róla), a másik pedig egy 42 nm-es, felújított ingatlan (második kép).

barokk.jpg

1_30.jpg

Sajnos több nyitott házas lakást nem találtunk, de cserébe mutatunk még két ingatlant, melyek szintén patinás rakparti épületben vannak! 

1900-ban épült házban eladó egy 96 nm-es, hangulatos nagypolgári lakás.

19.jpg

Erzsébet híd lábánál, csodálatos, ismert közéleti személyiségek által is kedvelt palotaépületben, 66 nm-es lakás keresi következő lakóit.

0_25.jpg

 

Címkék: budapest belváros panoráma eladó lakás otthontérkép 1 érdekes lakás 1 ingatlan válogatás