Így lehet új fürdőszobád egy hétvége alatt!
Tippek-trükkök
2017.04.03. 11:29 I galerika

Így lehet új fürdőszobád egy hétvége alatt!

Annyira triviális, hogy már alig merjük leírni: amikor felújításba fogunk, egyáltalán nem mindegy, mennyi idő alatt leszünk készen vele, különösen, ha a munkálatok a konyhát vagy a fürdőszobát érintik. Ez az idő pedig elsősorban attól függ, hogy mennyire komplex a felújítás, mennyi mindent szeretnénk kicserélni, és hogy mennyire készülünk fel előzetesen a munkálatokra.

furdoszoba-1hetvege-alatt1.jpg

Kép forrása: eskisehireskort.biz

Szeretnél új fürdőszobát egy hétvége alatt? Ha kádat akarsz zuhanykabinra cserélni, vagy fordítva, nem lesz kész. Ha megváltoztatnád a szaniterek helyét, nem lesz kész. Ha falakat is bontanál, tutira nem lesz kész. DE, ha csak egy panelfürdőszoba burkolatait és szanitereit szeretnéd újakra cserélni, meg lehet csinálni! Csak tartsd be a következőket!

Egyszerű és szép fürdőszoba egy pécsi panellakásban

furdoszoba-1hetvege-alatt2.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Ne péntek délután indulj el megvásárolni a szükséges anyagokat!

Akár magad csinálod a felújítást, akár szakemberre bízod, időben mérd fel, hogy miből mennyire lesz szükséged, és legkésőbb a tervezett hétvége előtt egy héttel indulj el vásárolni. De ha például különleges csaptelepeket vagy bármi egyedit szeretnél, nem árt, ha még hamarabb beszerzed, sok márkaboltnak ugyanis külön kell megrendelnie az exkluzívabb darabokat a gyárból. Ha lehet, ne csak a szaniterekre és a csempékre koncentrálj, hanem vásárolj meg előre minden kiegészítőt is.

Igényesen kialakított fürdőszoba egy miskolci lakásban

furdoszoba-1hetvege-alatt3.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Ne munka közben jusson eszedbe, hogy neked ez mégsem megy!

Csak akkor vágj bele egyedül, ha már korábban is csináltál ilyet. Persze mindenkinek el kell kezdenie valamikor, de ha most burkolsz életedben először, nem biztos, hogy sikerülni fog, és kész leszel vele egy hétvége alatt. Mérd fel képességeidet, és ha nem vagy biztos magadban, inkább keress szakembert!

Praktikus fürdőszoba egy szegedi panellakásban

furdoszoba-1hetvege-alatt4.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Ne péntek délután kezdj el burkolót keresni!

A szóba jöhető szakikat, persze szintén nem a hétvége előtti napon kell körbetelefonálgatni. Érdemes már hetekkel előre érdeklődni, hogy a legjobb szakemberrel tudj majd mindkettőtök számára megfelelő időpontot egyeztetni.

Ne szombat reggel kezdd el kipakolni a mozdítható dolgokat a fürdőszobából!

Elég kellemetlen, ha szombat reggel úgy érkezik meg a burkoló, hogy a fürdőszobából még semmit nem pakoltál ki. Péntek este, ha az egész család lefürdött, és mindent kimostatok, hogy a hétvégén ne kelljen mosni, pakoljatok ki minden apróbb és nagyobb tárgyat és a mosógépet is.

 

 

Eladó ingatlanok 10 millió Ft alatt (X)

Címkék: hétvége felújítás burkolás fürdőszoba burkoló tippek-trükkök csaptelepek fürdőszoba felújítás szaniterek