Ne cikizd a panelokat! Spórolj a sznobériádon pár milliót!
Eladó/Kiadó
2017.03.14. 09:51 I heveis

Ne cikizd a panelokat! Spórolj a sznobériádon pár milliót!

Rémisztenek a városi legendák? Megfogadtad, hogy soha nem fogsz panelba költözni? Vess néhány pillantást ezekre a panelokra, biztosan jobb, mint ahol most laksz!

A hetvenes években még a vágyak netovábbjának számító panelok, mostanra enyhén szólva mostoha gyerekek lettek a piacon. A rossz hírnevüket ellensúlyozza talán egy kicsit az utóbbi 15 éveben kifejezetten panelok korszerűsítését megcélzó programok, melyek megpróbálták élhetőbbé tenni a Kádár-rendszer maradványait.

A panelprogramban résztvevő házak fűtését egyedi mérőórával tették takarékosabbá, hőszigetelésüket ablakcserével, külső burkolattal javították és barátságos, vidám színt kaptak. Sok helyen zöldövezetben találhatók, így még kellemesebb a környezetük is, mint akár egy belvárosi új építésű lakásnak.

Gondoljunk csak bele, hogy mennyi előnye van egy panellakásnak a többi lakással szemben:

1. Kis belmagassága van, így a fűtés sokkal gazdaságosabb, mint egy átlagos bérházé. Nem beszélve arról, hogy a fűtésrendszer zárt, tehát nem kell a konvektorok meghibásodásából fakadó szén-monoxid mérgezéstől tartanunk.

2. Ha megveszünk egy panellakást, akkor annak értékét maximum a piac befolyásolhatja. Manapság éppen egyre feljebb kúsznak az árak. Azon kívül nem valószínű, hogy például a nappalink ablaka elé építkeznek, így eltakarva a kilátást és a napfényt.

3. Ugyan a 4 emeletes panellakásokban nincs lift, ellenben a belmagassága miatt csak olyan magasra kell felmásznunk, mintha egy bérház 2. emeltén laknánk. Ha ennél magasabban lakunk, akkor biztosan van lift.

4. Sokkal napfényesebb lakásunk lehet, mintha például bérházban laknánk. A 10. emelet garantált panorámát biztosít, amit csak az ennél jóval magasabb árkategóriájú lakásokról mondhatunk el.

5. Megfizethető áruk van, ami a mai ingatlanpiaci árakat és az átlagkeresetet összevetve nem elhanyagolható szempont. Tizennyolc-húsz millió forintért egy 50-60 négyzetméteres, átlagos vagy jó állapotú otthont kaphatunk, egy-két millióval többért pedig már egy felújított vagy nagyobb alapterületű is szóba jöhet.

De inkább mindenki győződjön meg róla, hogy ideje elfelejteni a sztereotípiákat!

Ez a 14. kerületi panellakás teljesen megfelel egy fiatal pár kezdőlakásának. Itt aztán nyoma sincs a műpadlónak vagy műanyag lambériának

feluji_tott_elado_panel.jpg

 

Ez az Újlipótvárosi panellakás olyan panorámával bír, melyet bármelyik Corvin negyedben lévő lakás megirigyelhetne!

ujlipot_panel_elado.jpg

Kezdőlakásnak, ifjú párnak kiváló ajánlat ez a zöldövezeti, barátságos panellakás

zo_ldo_vezeti_panel_elado.jpg

 

Itt aztán minden van, csak klasszikus panel hangulat nem. Győnyörűen felújított óbudai lakás keresi következő tulajdonosát!

designos_panellaka_s_elado.jpg

 

Ki ne huppana bele ennek a szobának a kényelmes foteljébe? 67 nm-en, 2+2 szobában még a gyerekek is elférnek!

panel_elado.jpg

 

Tegyük a szívünkre a kezünket, a legnagyobb baj a panelokkal a saját sznobságunk és a kreativitásunk hiánya! Most ez tényleg milliókat ér?

Címkék: budapest panel családi panoráma családbarát panellakás eladó ingatlan 1 ingatlan válogatás eladó/kiadó eladó panel lakás Buda eladó panel Pest