Van olyan, hogy a díszpárna adja el a lakást
Home dekor
2017.02.03. 08:51 I galerika

Van olyan, hogy a díszpárna adja el a lakást

Számtalanszor leírtuk már, hogy lakáshirdetésnél milyen sokat számít a feltöltött képek minősége, melyhez természetesen hozzátartozik az is, hogy a lakásban rendet rakunk, és lehetőség szerint a személyes tárgyakat, családi fotókat is elpakoljuk. A lakás azonban kihaltnak tűnhet, ha kizárólag bútorok vannak benne néhány dísztárggyal. Hogyan legyen otthonod élettel teli anélkül, hogy túl személyes lenne? Bizony nehéz megtalálni az egyensúlyt, ebben szeretnénk most segíteni.

Díszpárnák minden mennyiségben

Az egymáshoz tökéletesen illő díszpárnák biztosan remekül mutatnak egy magazin címlapján, néhány egymástól akár stílusában, akár színvilágában különböző darabtól azonban olyan lesz otthonunk, mint bármely hétköznapi családé. Ettől a potenciális vevők sem érzik majd úgy, hogy kizárólag a nagyobb eladási ár reményében igyekeztünk tökéletes belső teret alkotni, és mi is otthonosabbnak érezzük a lakást anélkül, hogy az túl személyes lenne.

elettel-teli-otthon1.jpg

Kép forrása: houzz.com

Képek a falon

Attól, hogy levesszük a családi fotókat, még nem kell, hogy üresek legyenek a falak. Tegyünk fel bármilyen festményt, képet, bekeretezett művészeti alkotást, amitől barátságosabb lesz lakásunk.

Néhány apróság a dohányzóasztalon

A pedáns rend, egy lakást túl sterillé, élettelenné tesz. Attól hogy rendet teszünk, a mindennap használatos dolgokat még elől hagyhatjuk, mint például a távirányítókat vagy néhány magazint a dohányzóasztalon.

Virágok

A cserepes növények élettel töltik meg lakásunkat. Ha pedig problémát okoz a gondozásuk, mindig tegyünk néhány szál vágott virágot egy vázába. Akárcsak ebben a VII. kerületi lakásban, ahol egy helyiségből sem hiányozhatnak a virágok.

elettel-teli-otthon2.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Lobogó tűz a kandallóban

A kandallóban lobogó tűz mindenkiben az otthon melegének érzetét kelti különösen, ha néhány fahasábot is elrendezünk mellette, akár egy kosárban.

Könyvek vegyesen

A könyveknél jobb dekoráció nincs, ha üres polcokról van szó. Óvakodjunk azonban attól, hogy a Révai nagy lexikon, vagy A magyar költészet kincsestára című sorozatokat megvegyük, ha egyébként nem olvassuk. Nyugodtan pakoljuk tele a polcokat kedvenc könyveinkkel, témától, mérettől és kötéstől függetlenül, így otthonunk sokkal életszerűbbnek tűnik majd. Néhány könyv a galérián, anélkül, hogy rendetlenség lenne egy IX. kerületi lakásban.

elettel-teli-otthon3.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

A legjobb ingatlanok magánszemélyektől (X)

Címkék: lakberendezés lakáseladás eladó ház eladó ingatlan eladó lakás díszpárna otthonosság home dekor