Mit tud egy csajos lakás Budapesten?
eladó/kiadó
2017.01.03. 12:02 I horvathandrea

Mit tud egy csajos lakás Budapesten?

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legkülönlegesebb eladó otthonait. Mitől lesz egy eladó lakás különleges? Hát bármitől ami miatt megragad az emlékezetünkben! Ha az új évben ingatlan vásárláson töritek a fejeteket, akkor semmiképp ne hagyjátok ki ajánlatainkat, melyekben a legfrissebb feltöltéseket hozzuk el nektek. Lássuk, milyen gyöngyszemekre bukkantunk ezúttal!

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, az elmúlt hét legkülönlegesebb eladó otthonai!

Otthon, a XVI. kerület legnépszerűbb lakótelepén

Tulajdonostól eladó ez az 57 négyzetméteres, 1+2 szobás felújított lakás a Szent Korona utcai lakótelepen. A környék rendkívül csendes és családbarát. Az ingatlan különösen vonzó a hozzá tartozó erkély, illetve a külön bejáratú helyiségei miatt is.

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra!

0_16.jpg

Csajos lakás a Füredi úton, Budapesten 

Teljesen felújított, dizájn otthon a XIV. kerületben. Az ingatlannak alacsony a havi rezsi költsége, s az egyedi kialakításán kívül még a loggia is különlegessé teszi. Első lakásnak kitűnő befektetés. Nézz be te is!

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra! 

1_23.jpg

 

Vidéken, csendes környezetben családi ház eladó 

2013-ban épült családi ház, 60 négyzetméteres terasszal és csodás kertkapcsolattal eladó. A ház szépen gondozott, tökéletes egy család számára,  akik a vidék nyugalmát preferálják.  

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra!

2_19.jpg

 

Színes, vidám otthon Budapesten a Béke utcában 

A lakás 56 négyzetméteres, kétszobás. A városközponthoz közel található. Fiatal pároknak ideális választás. 

További képekért és az ingatlan leírásáért kattints a fotóra! 

3_24.jpg

 

A legjobb ingatlanok magánszemélyektől (X)

 

Címkék: budapest vidék családi ház eladó ház eladó lakás 1 érdekes lakás 1 ingatlan válogatás