Ints búcsút a gránitnak és a rozsdamentes acélnak! Itt a 2017-es trend!
Home dekor
2016.12.19. 14:13 I galerika

Ints búcsút a gránitnak és a rozsdamentes acélnak! Itt a 2017-es trend!

Bár nyakunkon a karácsony, az új év is egyre közelebb van, és biztosan sokan várjátok már kíváncsian, hogy milyen lesz a trendi otthon 2017-ben. Ahogy az mindig lenni szokott, trendek jönnek, vagy maradnak, és bizony, ami már régóta divat, annak mennie kell. De nézzük, mi az, ami érkezik!

Drágakő színek

A falakon a drágakövek színei, a smaragd és az ametiszt lesz az új év trendje, melyek intenzivitása még az olyan semleges színekben is megjelenhet, mint a szürke. Elsősorban az előszobákban és kisebb helyiségekben használjuk őket! De a bútorok is csodálatosan ragyognak majd a drágakövek színeiben, akárcsak ebben a dunakeszi lakásban, ahol a nappali bútorai ametiszt, míg az étkezőbútor zafír színben tündököl.

2017-trend1.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Nagymintás tapéták

Évek óta jelzik a designerek a tapéta visszatérését, de egyelőre még csak a hangsúlyos falakon váltak népszerűvé. A jövő évben a nagymintás, akár kasmírmintás, akár nagy virágmintás, vagy nonfiguratív mintás tapéták lesznek a legtrendibbek. Általában kisebb helyiségekben, és sötétebb árnyalatokban. De azért nagyobb helyiségekben is jól mutatnak, akárcsak ebben a debreceni lakásban.

2017-trend2.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Újrafestett szőnyegek

A fentieket pedig remekül kiegészítik majd az újrafestett szőnyegek hasonlóan élénk színei.

Márvány felületek

Legyen szó akár a konyhai munkalapról, a fürdőszoba csempéről, vagy a járólapokról, az új év nagy visszatérője a márvány. De nemcsak mint anyag, hanem mint minta is, így a lakástextileken ugyanúgy megtalálhatjuk majd. Ennek a XI. kerületi lakásnak a nappalijában a padló és a kandalló is márványmintás burkolatot kapott. De érdemes megnézni a fürdőszobát is.

2017-trend3.jpg

Még több képért kattints a fotóra!

Matt konyhai gépek

S ha már a gránit munkalapoktól elköszöntünk, ideje elbúcsúznunk a szintén évek óta töretlen népszerűségnek örvendő rozsdamentes acél berendezésektől is. Az új év ugyanis a matt konyhai gépeket hozza magával, kifejezetten sötét színekben.

Csillogó, fényes fogantyúk és csaptelepek

A fényes sárgaréz és bronz csaptelepek, fogantyúk és kiegészítők a reneszánszukat élik majd 2017-ben.

Hangsúlyos fejtámlák

Az ágyak fejtámlája fontos szerepet kap az új évben. A hálószobák fókuszpontjai lesznek, és luxus minőségű kárpitokból készülnek.

Állatbőrök

Akár igazi, akár csak mű az állatbőrök kikészítve szőnyegként, vagy az ülőbútorok kárpitjaként is megjelennek a 2017-es trendben.

Szegecselt bútorok

Az új év másik nagy visszatérői a szegecselt bútorok lesznek. A szegecsek pedig már az ülőgarnitúrákon és foteleken kívül a puffokon, ülőkéken, sőt a kisebb komódokon, tálalókon is megjelennek, de elhagyják a bútorok széleit, és önálló mintákat alkotnak majd.

 

 

Nagyszerű ingatlanok a belvárosban (X)

Címkék: design trend 2017 home dekor