Álomkarácsony gyerekszemmel! - Pályázati felhívás
négyzetméter
2016.11.14. 11:26 I csorbazs

Álomkarácsony gyerekszemmel! - Pályázati felhívás

Itt az idő, hogy elkezdjük a karácsonyi készülődést! Egyre hidegebbre fordul az idő, itt-ott már hópelyhekkel is találkozhatunk, a boltok pedig ünnepi díszbe öltöznek. Igen, ez bizony azt jelzi, hogy közeledik a karácsony. Ennek apropóján gyermekeknek szóló rajzpályázatot hirdet az Otthontérkép!

"Karácsony. Otthon." címmel hirdet gyermekeknek szóló rajzpályázatot az Otthontérkép! Olyan rajzokat várunk, ahol a gyerekek bemutatják, milyen a karácsony otthon. A beküldött műveken szerepelhet egy régebbi közös ünneplés, vagy akár az is, hogy az idei karácsonyt milyennek képzelik a kicsik.

A versenyben bárki indulhat, aki már betöltötte a két éves kort, és nem több mint tizennégy éves. Az Otthontérkép szakmai zsűrije 3 korcsoportra bontva értékeli a legjobb rajzokat és mindhárom csoportban 3 ajándékot ítél oda.

Nyereményeink igazán illenek a karácsonyfa alá, a legjobbak építőjátékkal, könyvutalvánnyal és -az Afrikai Szabóság jóvoltából- plüss állatokkal lehetnek gazdagabbak. A legjobb pályamunkákat itt, az otthonterkep.blog.hu-n is bemutatjuk majd.

allatkak_1.jpg

A plüss állatokat az Afrikai Szabóság biztosítja

A pályázatra legalább A/5 legfeljebb pedig A/3-as méretű műveket várunk. Bármilyen technikával készülhetnek az alkotások. Egy kis művész kizárólag egyetlen rajzzal nevezhet. 

A pályaműveket a felnőtt hozzátartozónak/gondviselőnek kell személyesen vagy postán eljuttatni az Otthontérkép szerkesztőségébe.

Az alkotáson kívül a gyermek hozzátartozója köteles megadni, a versenyen induló, a rajzot készítő kisgyerek nevét, születési dátumát, saját nevét, e-mail címét és telefonszámát. A későbbiekben az Otthontérkép a megadott e-mail címre küldi az esetleges díjazással kapcsolatos információkat.

Szeretnénk megkérni a felnőtteket, hogy ne hajtsák össze a rajzokat, hanem teljes méretükben adják fel nagy borítékban vagy hozzák be szerkesztőségünkbe!

Cím: Mapsolutions Zrt., 1033, Budapest, Polgár utca 8-10. D épület II. emelet

Postacím: Mapsolutions Zrt., 1300 Budapest, Pf.:352

A borítékra kérjük ráírni, hogy "Otthontérkép rajzpályázat - Karácsony.Otthon."

A rajzverseny november 14-én indul, az alkotásoknak pedig november 30-ig kell beérkeznie a szerkesztőségünkbe. Sajnos ezen dátum után érkező munkákat már nem tudjuk figyelembe venni. A rajzversennyel kapcsolatban további információk a Játékszabályzatban találhatóak.

Az Otthontérkép csapata sikeres versenyzést és jó rajzolást kíván!

Címkék: karácsony gyerekrajz rajzverseny négyzetméter