Elképesztő otthonok a pezsgő lakáspiacról
eladó/kiadó
2016.10.10. 14:00 I csorbazs

Elképesztő otthonok a pezsgő lakáspiacról

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó és kiadó otthonait. A válogatás alapját ezúttal a stílus adta. Minden otthon sajátos stílussal bír, ami azért is fontos, mivel a lakásvásárlás minden próbálkozás ellenére érzelmi döntés is. Sokszor azon áll vagy bukik a dolog, hogy melyik lakásba szeretünk bele. A stílusosan berendezett, ízléses otthonok pedig igenis inspirálhatják a vásárlót - még ha a bútorok nem is képezik az vételár részét.

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó  és kiadó otthonai!

Hófehér álom

A XIII. kerültben kínálják eladásra ezt a kétszobás otthont, melyben a fehér alapszínhez a szivárvány árnyalatai társulnak, otthonossá téve a tereket.

További képekért kattints a fotóra!elado_haz_fiastyuk_utca.jpg

 

Fehéren-feketén

Ebben a 35 négyzetméteres kislakásban is a fehér szín mellett tették le a voksukat a tervezők, azúttal azonban feketével kombinálva. A fehér egyébként kifejezetten jó választás kis helyiségekhez, habár, koszolódás szempontjából nem ajánlott gazdiknak, gyerekeseknek és ügyetlenek.

További képekért kattints a fotóra!fay_utca_elado_lakas.jpg

 

Kiadó menőség

Szürke-piros árnyalatokkal borították ez a 75 négyzetméter alapterületű lakást, mely a XI. kerületben várja új lakóját. Az otthont a modern stílus és az extrém dolgok kedvelőinek ajánljuk!

További képekért kattints a fotóra!siroki_utca_elado_lakas.jpg

 

Keresd a szépet a képen!

A lakberendezésben az a jó, hogy sokszor egészen kevés dolog is elég ahhoz, hogy valamit különlegesnek lássunk. Itt van például ez a VI. kerületi lakás, melynek előszobáját egy gyönyörű komód varázsolja egyedivé.

További képekért kattints a fotóra!kodaly_korond_elado_lakas.jpg

 

Itt egy babaház!

Őrbottyánon eladó egy csodaszép biofarm, melynek belső terei egy ikeakatalógusból berendezett babaházra emlékeztetnek. A családi otthon kifejezetten ízléses, egyszerűen jó végig nézni a róla készült képeket!

További képekért kattints a fotóra!orbottyan_elado_haz.jpg

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (X)

 

Címkék: stílus legszebb házak legjobb házak eladó/kiadó