Ezt a malibui házat 18 évig élvezte Leonardo DiCaprio
négyzetméter
2016.10.06. 11:31 I Otthon

Ezt a malibui házat 18 évig élvezte Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio eladásra kínálja a malibui tengerparti luxusházát, ami egészen pontosan a Billionaire's Beachen fekszik, azaz a Milliárdosok partján. Ebből a jelzőből már lehet sejteni, hogy az Oscar-díjas színész mekkora luxusban élvezheti az életét. 

gallery-1474387910-leo-di-caprio.jpg

DiCaprio még csak 24 éves volt, amikor a Titanic filmben eljátszotta a főhőst Kate Winslet szerelmeként. A színész abban az évben, 1998-ban megvásárolta az alábbi malibui ingatlant, mindössze 1 600 000 dollárért. Azóta sokat változott az ingatlanpiac, és az Oscar-díjas színész majdnem húsz év után úgy döntött, hogy eladja a bungalót. Tisztes áron válik meg a háztól, 10 950 000 dollárért hirdetik az ingatlanpiacon - írja a Trulia

Az 1950-es években épült tengerpart bungaló berendezése modern és letisztult, tele minden földi jóval, jacuzzival, kültéri és beltéri nappalival. Minden szobából látható a tenger, és minden szobának van terasza. A beltéri nappalit kandalló fűti, ha valaki esetleg fázna Malibuban. A házat úgy alakították ki, hogy egy része teljesen fedett, van egy belső udvar, ahova semmilyen kíváncsi szem nem lát be, így aki el akar bújni a világ elől, ez a ház alkalmas erre. 

Fotó: Pinterest

Kattintson a galériára!

A tengerparti házakat itthon kiválthatják a tóparti, folyóparti ingatlanok, amikben szintén el lehet bújni a világ elől. Még jobb, ha az erdő közepén, vagy egy fenyves közepén találunk olyan házat, ami minden igényt kiszolgál, és tökéletesen alkamas a zavartalan élethez - nincs nagy forgalom, nem mentőautó szirénájára ébredünk, és nem a szomszéd hangjára, ahogy telefonál a gangon. 

Ház a fenyves közepén:

2_2_1.jpgKattintson a képre!

Címkék: lakberendezés leonardo dicaprio négyzetméter homedecor