Keddi kedvenc: kicsi, fehér házacska
home dekor
2016.10.04. 09:03 I Otthon

Keddi kedvenc: kicsi, fehér házacska

A Country Living talált rá a kicsi fehér házra New Englandben, aminek különlegessége, hogy egyszerű. Fehér ház zöld ajtóval, amiben szinte mindent, amit csak lehetett, újrahasznosítottak a tervezők.

Az antik étkezőasztalt szürke-fehér bárszékekkel dobták fel, ahol akár dolgozni is lehet. A nappaliban a rattan fotelek mellé Chesterfield kanapét és francia ajtókat álmodtak, ami jól megfér az étkező helyiség műanyag áttetsző székeivel és a szürke fallal. A kicsi fehér cottage a legjobb példa arra, hogyan találkozhat a régi az újjal, hogyan lehet használni modern környezetben bármelyik bútort az ecseriről vagy antik boltból.

Fotó: CountryLiving

A hálószoba fagerendákat kapott közvetlenül az ágy feletti szűk kis térben, és ez az az ötlet, amit bátran lenyúlhatunk. A fagerendákat fehér falak és fehér padló öleli körbe, az ágy szürke színű, amit csak a támla mutat meg, az ágyneműhuzatok egyszerűek, viszont a díszpárna máris stílust ad a rideg színeknek: az indiai anyagból készült hosszú vékony párna színeiben és formájában is eltér a megszokott fehér-szürke hálószobákban látottaktól. A fehér szín misztikuma örök lakberendezési téma, bővebben itt és itt olvashatsz róla!

Fotó: CountryLiving

A gyerekszoba is tartogat meglepetéseket, az emeletes ágy mintha egy görögországi nyaralóban lenne, annyira letisztult és egyszerű. A vendégszoba a legkisebb helyiség, mindössze három méter széles, de még így is szélesebb, mint egy átlagos hazai panellakás legkisebb szobája. A rusztikus stílus így is működhet, a lényeg, hogy a régi és az új találkozásának olyan egyvelegét állítsuk össze, hogy igazán otthonos legyen, ahogy az alábbi budai villa is jó példa erre.

2_17.jpg Kattintson a képre!

Címkék: fehér lakberendezés home dekor