Ilyen lakásokat vehetsz Budapesten 20 millió alatt
eladó/kiadó
2016.10.04. 08:55 I csorbazs

Ilyen lakásokat vehetsz Budapesten 20 millió alatt

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját ezúttal az ár adta. Olyan eladó budapesti otthonokat gyűjtöttünk össze, melyek kínálati ára nem haladja meg a 20 millió forintot, illetve négyzetméter áruk valamivel elmarad a kerületi átlagtól.

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

 

Zöld környezet, sok szoba

A IV. kerületben kínálják eladásra ezt a 68 négyzetméter alapterületű lakást, mely egy négyemeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el. A családi otthonban 4 szoba található, így kisebb családok számára is kényelmes élettér lehet.

További képekért kattints a fotóra!szigeti_jozsef_utca_elado_lakas.jpg

 

Felújított lakás a Fehérvári úton

1+1 szobát alakítottak ki ebben az új tulajdonsora váró, felújított otthonban. A lakás annak ellenére, hogy földszinti, kifejezetten világos, a lépcsőház pedig tiszta és rendezett.

További képekért kattints a fotóra!kondorosi_ut_elado_lakas.jpg

 

Panorámás, újszerű és napfényes

Egy panorámás panellakás vár új tulajdonsora a XV. kerületi Kontyfa utcában. Az 56 négyzetméteres otthon nyáron újították fel: a villany- és vízvezetéket a nyílászárókat kicserélték, a falakat újraburkolták és korszerű radiátorok kerületek fel.

További képekért kattints a fotóra!kontyfa_utca_elado_lakas.jpg

 

Erkélyes panel a III. kerületben

Egy nagy és két fél szobát alakítottak ki ebben az 50 négyzetméteres panellakásban, mely Kaszásdűlőn várja új lakóit. A közepes állapotban lévő otthonhoz egy aránylag nagy erkély is tartozik, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a budai hegyekre.

További képekért kattints a fotóra!buza_utca_elado_lakas.jpg

 

Parkra néző lakás a XV. kerületben

Világos, 71 négyzetméter alapterületű otthont kínálnak eladásra a XV. kerületben, a Nyírpalota úton. A háromszobás panellakás ablakai egy parkra néznek, az infrastruktúra pedig kiváló a környéken.

További képekért kattints a fotóra!nyirpalota_ut_elado_lakas.jpg

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (X)

Címkék: budapest panel eladó lakás eladó/kiadó