Dráma. Ezeket veszítheti Angelina Jolie
négyzetméter
2016.10.03. 14:12 I Otthon

Dráma. Ezeket veszítheti Angelina Jolie

A hollywoodi álompár csúnya válás elé néz, a bulvárlapok szerint legalábbis várható, hogy kidőlnek a hullák a szekrényből, ami nem meglepő: Brad Pittet gyermekbántalmazással vádolja Jolie, emellett a pár 400 millió dolláros vagyonon fog osztozkodni. Ez utóbbi dolgot némileg megkönnyíti, hogy a lapok szerint a pár házassági szerződést kötött, így az ingatlanokon feltehetően nem fognak harcolni - csak a gyerekeken. 

Brad Pitt és Angelina Jolie a több mint tíz évnyi együttlét alatt összesen tizenkét ingatlant halmozott fel, van köztük francia borvidék, New York-i apartman és a fő rezidenciájuk, ami a Hollywood Hillsen található. Vajon kié lesz a francia birtok és a borbiznisz?

A TMZ információi szerint a tizenkét ingatlanból hét Brad Pitt tulajdonában áll, kettő Angelina Jolie-é, és a fennmaradó három ingatlant közösen vásárolták, de még azelőtt, mielőtt összeházasodtak volna. A három közös ingatlan a következő: egy franciaországi szőlőbirtok, egy ház New Orleansban és egy New York-i luxuslakás. Az ausztrál News úgy tudja, hogy könnyű lesz az ingatlanok vagyonán osztozkodni, mivel fekete-fehéren tisztázták egymás közt a házassági szerződésben. A közös ingatlanok feltehetően hamarosan felbukkannak az európai és amerikai luxus ingatlanok kínálatában.

article-2288572-1874c176000005dc-197_634x378.jpg

Kép: Daily Mail

Az biztos, hogy a közös fő rezidenciát Angelins Jolie elhagyta, és a gyerekekkel Malibuba költözött, ahol bérel egy gyönyörű tengerparti házat. A Daily Mail azt is tudni véli, melyik az a ház, ahol Jolie a válást át fogja vészelni, állítólag igazi erőd, ahova nem látnak be a lesifotósok, és aminek saját óceánpartja van. A szomszédai többek közt Matthew McConaughey és Julia Roberts. A pletykák szeirnt a színésznő-rendezőnő szeptember 15-e óta él a házban - hetekke azelőtt intézkedett, hogy beadta a válópert. Brad Pitt a hírek szerint Los Feliz-i házában él, amit  1994 óta birtokol. 

Magyarországon korántsem könnyű az ingatlanpiacon olyan házat, birtokot bérelni, ahol a válás okozta gyászt át lehet vészelni, ráadásul sok gyerekesként. Az Otthontérkép ingatlanjai közt akad néhány duplakomfortos luxuslakás vagy ház, ami alkalmas lehet arra, hogy az ember elbújjon, és a sebeit nyalogassa. Íme.

 

Fehér csempés, téglafalas luxuslakás az Operánál

ot_valas.jpg

Kattintson a képre!

 

Gellérthegyi kertes családi ház

ot_valas_01.jpg

Kattintson a képre!

Címkék: celeb négyzetméter luxuslakás