Hegyre néző vagy dunai panorámás legyen? Mindkettőt tudjuk.
négyzetméter
2016.09.28. 09:51 I galerika

Hegyre néző vagy dunai panorámás legyen? Mindkettőt tudjuk.

Emberi tartózkodásra igenis alkalmasabb lett a sok ezer honfitársunk otthonául szolgáló Békásmegyeri lakótelep. Közel a Duna és a budai hegyek és mindig tiszta a levegő. Kell ennél több? Például felújított kis lakások. Íme!

Óbudán, a város határában, a Szentendrei út két oldalán helyezkedik el a Békásmegyeri lakótelep, 34 418 fős lakosságával Budapest ötödik legnagyobb lakótelepe. Az egykor svábok által lakott településhez Csillaghegy is hozzátartozott, ám 1950-es csatlakozásuk óta két önálló városrészt alkotnak.

A volt község területén 1971-ben kezdték el építeni a lakónegyedet, először a 11-es út keleti oldalán a Duna felől, itt az Óbudai lakótelep mintájára tízemeletes házakat húztak fel. Majd a Szentendrei út másik oldalán, a József-hegy és az Ezüst-hegy lábainál folytatódott a munka négy- és tizenöt emeletes házakkal. Elsősorban fiatal családok költöztek ide, így annyira sok gyerek volt, hogy a helyi iskolák nem is tudták mind befogadni őket.

Békásmegyer megítélése az utóbbi időben nagyon sokat változott. Kétségtelen, hogy volt egy olyan időszak, amikor a kifejezetten lecsúszott lakótelepek közé tartozott, de azóta sokat változott. A vélemények ma is megoszlanak arról, hogy mennyire jó vagy nem jó, biztonságos vagy nem biztonságos itt élni. Akik szeretik, azok elsősorban a Duna és a hegyek közelsége, valamint a tiszta levegő miatt kedvelik. A hegyek felől érkező szél ugyanis itt lép be a városba, így Békásmegyer az egyik legtisztább levegőjű városrésze Budapestnek. Nézzük, milyen lakásokat találunk a lakótelepen!

 

Tuti kis garzon az Őszike utcában

Békásmegyer hegy felőli oldalán található ez a fiatalos kis garzonlakás, mely tökéletes egy egyedülálló személy részére. A lakás egy éve esett át komplett felújításon, gyönyörűen van berendezve, és erkéllyel is rendelkezik.

bekasi-panelek1.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Igazi családi otthon a Duna felőli oldalon

Egy család számára ideális ez az 1 + 2-es lakás, ahol mindennek találtak helyet, és különösen jó ízléssel, kellemes színvilággal rendezték be. A 4. emeleti felújított lakás szúnyoghálós, termo redőnyös Hofstadter ablakokkal, és egyedi mérős radiátorokkal is felszerelt, így igazán gazdaságosan fenntartható.

bekasi-panelek2.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Fiatalos lakás a Gyűrű utcában

Egy panelprogramos ház első emeleten helyezkedik el ez a felújított 1 + 2 szobás lakás, mely klímával és egyedi mérőórával is rendelkezik. A lakás műanyag nyílászárós, szobái parkettásak, többi helyisége járólappal burkolt. Előszobájában hatalmas beépített szekrény gondoskodik a tárolásról, míg egyedi konyhája elfeledteti a panelkonyhák rossz elrendezését.

bekasi-panelek3.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Igényesen felújított otthon a Szilke utcában

2004-ben műszaki, 2014-ben pedig teljes körű felújításon esett át ez az 1 + 2 félszobás lakás. A felújítás során a szobák mind fenyőből készült hajópadló burkolatot kaptak, a helyiségeket a helytakarékosság jegyében tolóajtóval választották el, a praktikus kialakítású konyhabútor pedig a vételár részét képezi.

bekasi-panelek4.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Beépített loggiával a Hímző utcában

A Dunai oldalon, egy saját kazánnal rendelkező házban található ez az egyedi mérőórás lakás, mely 2013-ban komplett felújításon esett át. A felújítás során az ingatlan új külső és belső nyílászárókat és burkolatokat kapott, valamint a konyhabútort és a villany- és vízvezetékeket is kicserélték.

bekasi-panelek5.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Kellemes családi fészek a Hatvany Lajos utcában

A Dunai oldalon helyezkedik el ez a fiatalosan felújított, 1 + 2 félszobás lakás, mely egyedi mérőórákkal és klímával is rendelkezik. A lakás egy gyönyörű konyhával és kellemes színekkel várja új lakóit.

bekasi-panelek6.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra! 

Eladó panel lakások Budapesten (X)

Címkék: panel eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás Békásmegyer