Belenyúlt a lakberendező, szép lett a lakás
home dekor
2016.09.21. 10:20 I Otthon

Belenyúlt a lakberendező, szép lett a lakás

A legegyszerűbb és a felújítással járó hercehurca szempontjából a leghatékonyabb olyan lakást vásárolni, amit nemrég újítottak fel, méghozzá lakberendező segítségével. Ma már sokan az eladhatóság/kiadhatóság miatt kérnek szakértői segítséget, és ez meg is látszik a lakásokon.

A lakberendezők keze munkája egy lakáshirdetésben általában azt jelenti, hogy minőségi burkolatokat, élhető tereket, új elektromos vezetékeket és vízvezetékeket, prémium minőségű, már berendezett konyhát kapunk. Sőt, esélyes, hogy még a függönyökhöz sem kell hozzányúlni. Íme öt olyan budai lakás, amiket lakberendező segítségével alakítottak otthonná, és amiket jelenleg az ingatlanpiacon kínálnak. 

XI. kerületben csendes környezetben 36 négyzetméteres lakás

A Sopron utcai pici lakás szintén fehér színben pompázik, a csöveket, padlót, szanitereket két évvel ezelőtt cserélték le teljesen. A közös költség igen alacsony.

sopron_ut_elado_lakas.jpg

Kattintson a képre!

 

Belső kétszintes lakás Törökvészen

 Igazi álomlakás a 145 négyzetméteres teraszos lakás a második kerület egyik legcsendesebb részén. A felső szinten a tetőgerenda a hab a tortán. 

lakberendezo_altal_berendezett_lakas.jpg

Kattintson a képre!

 

Pasaréten 108 négyzetméteres kertre néző lakás

A nappaliban tölgyfaparkettát, a konyhában és a két fürdőszobában minőségi olasz burkolatokat álmodott meg a lakberendező.

budai_ot_01_ok.jpg

Kattintson a képre!

 

Pusztaszeri úti 66 négyzetméteres lakás felszerelt konyhával

A fehér-kék lakás minden ablaka fás kertre néz, a választott anyagok és burkolatok magukért beszélnek.

budai_ot_02_ok.jpg

Kattintson a képre!

 

Műegyetem mögött 80 négyzetméteres lakás teljes bútorzattal 

Lágymányoson két plusz egy fél szobás lakás eladó. A lakberendező fehér színben álmodta meg a belvárosi lakáshoz passzoló rusztikus stílust. 

lagymanyosi_utca_elado_lakas.jpg

Kattintson a képre!

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Ne csak a lakást csinosítsd ki, hanem magadat is! Íme, egy remek lehetőség, ahol csodaszép fa ékszereket készíthetsz! (X)

Címkék: buda lakberendezés lakberendező homedecor home dekor