Szeptember végén ismét Lakásbörze!
négyzetméter
2016.09.20. 14:12 I csorbazs

Szeptember végén ismét Lakásbörze!

Érdemes már most szabaddá tenni október első hétvégéjét (2016.09.30-10.01-02), és kilátogatni a 3 napos ingyenes Lakásbörze rendezvényre a Lurdy Házba. Az őszi esemény lesz a 10. alkalom, hogy megrendezésre kerül az ingatlanos szakmai kiállítás, ahol az ingatlanfejlesztők, ingatlanforgalmazók, kereskedelmi bankok képviselői találkoznak az ingatlan vásárlással és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások iránt érdeklődőkkel 3 napon keresztül.

A kiállításon mintegy 100 ezer fővárosi, agglomerációs és vidéki ingatlanról kaphatnak első kézből információt a látogatók. Feltehetik legfontosabb kérdéseiket az ingatlan adás-vételével kapcsolatban, az alaprajzokról, elhelyezkedésről, fizetési ütemezésekről és garanciákról.

lb-2016-osz-banner-640x360.gif

Több új építésű projekt is bemutatkozik az eseményen, így az új lakás vásárlását fontolgatók is megtalálhatják számításukat és azok is, akik a jelenlegi kedvező körülményeket kihasználva befektetési szándékkal kívánnak ingatlant venni.

Pénteken szakmai nap keretében számos sikeres ingatlanközvetítő cég tárja a résztvevők elé az országos keresztértékesítői rendszer előnyeit, az ingatlanpiaci változásokat, a hitelfelvétel rejtélyeit, az aktuális ingatlanárakat, az új lakás piac kereslet-kínálatát és a lakáseladás titkait.

Vasárnap ingyenes előadások során informálódhatnak a vendégek a legújabb lakberendezési tippekről, az ingatlanvásárlás alapelveiről, a home staging-ről és az ingatlanbefektetésekről.

Ha ingatlanvásárláson vagy bérlésen gondolkodsz, esetleg eladni kívánsz, látogass el az ingyenes rendezvényre, hátha éppen itt találod meg álmaid otthonát vagy vásárlóját.

A szervezők gondoltak a családdal érkezőkre is, a gyerekeket gyermekjátszóház várja az esemény teljes időtartama alatt.

Címkék: vásár kiállítás lakásbörze négyzetméter