Így néz ki Nicolas Cage egy budapesti nappaliban!
eladó/kiadó
2016.09.19. 14:04 I csorbazs

Így néz ki Nicolas Cage egy budapesti nappaliban!

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége és a kialakítás adta. A gyűjteménybe ezúttal olyan otthonok kerültek bele, amik kiválóan alkalmasak a családi életre. Sőt, még Nicolas Cage is feltűnt a képek között!

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

 

Erkélyes lakás a belvárosban

A Vörösmarty utcában kínálják eladásra ezt az 1+2 szobás lakást, ami remek választás lehet kisebb családoknak, hiszen két hálószoba is található benne. A kellemes otthonhoz egy 8 négyzetméteres erkély is tartozik, a falat pedig Nicolas Cage képe díszíti. 

Részletekért kattints a fotóra!vorosmarty_utca_elado_lakas_1.jpg

 

Tetőtéri lakás gyönyörű panorámával 

123 négyzetméter alapterületű ez a 3+1 szobás otthon, mely a II. kerületben várja új tulajdonosát. A zöldövezeti lakás jó állapotban van és akár azonnal költözhető. 

Részletekért kattints a fotóra!lepke_utca_elado_lakas.jpg

 

Madárcsicsergős környezet és különleges megoldások 

A XI. kerületben található ez a különleges, csaknem 200 négyzetméter alapterületű ikerház, melyet kortárs japán építészek munkái ihlettek. A nem mindennapi otthon világos és tágas, így tökéletes lehet egy nagyobbacska család számára is.

Részletekért kattints a fotóra!hegyteto_utca_elado_ingatlan.jpg

 

Modern és fiatalos felújított lakás

Közvetlenül a tulajdonostól eladó ez az V. kerületi, nemrégiben felújított, 70 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan eredetileg rövid távú lakáskiadás céljából kapott új külsőt, így színvilága és kialakítása modern és fiatalos.

Részletekért kattints a fotóra!galamb_utca_elado_lakas.jpg

 

Hangulatos otthon Zuglóban 

Csendes, parkos környezetben várja új lakóit ez a 63 négyzetméter alapterületű, 2 szobás otthon, melyhez két erkély is tartozik. A jó ízléssel berendezett ingatlan biztonságos környéken helyezkedik el és a közlekedés is kiváló arrafelé.

Részletekért kattints a fotóra!szervian_utca_elado_lakas.jpg 

Csodaszép otthon télikerttel

A Római parton található ez a luxusfelszereltségű családi ház, melynek 273 négyzetméterén 5 szobát alakítottak ki. Az épület 2008-ban készült el és egy csodaszép télikert is tartozik hozzá, melyet nyitható üvegtetővel fedtek be.

Részletekért kattints a fotóra!losonc_utca_elado_haz.jpg 

 Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: nicolas cage családi ház eladó ingatlan eladó/kiadó