Ezekkel csaljuk meg az Ikeát
home dekor
2016.09.16. 10:40 I Otthon

Ezekkel csaljuk meg az Ikeát

A "konyhabútorok Ikea gyártmányúak", "igényesen berendezett, Ikea bútorokkal", "lift van, bútorzata Ikea" - ehhez hasonló hirdetéseket mind a kiadó mind az eladó lakások leírásaiban találni. Pedig az Ikeán túl is van élet, sőt, bőven akadnak üzletek, amikkel boldogan csalhatjuk meg az Ikeát. A lista pedig hamarosan bővülhet, ugyanis az olasz Coincasa lakberendezési üzletlánc hamarosan Magyarországon is terjeszkedni kezd - áll a HVG oldalán.

Lehet, hogy többségében sokan az Ikeából rendezik be az otthonaikat, azért egy-egy szép dekorációt, ágyneműhuzatot, párnát vagy kisasztalt máshonnan is beszerzünk, csakhogy ne legyen az egész lakás Ikea katalógus, vagy mert egyszerűen máshol is vannak kihagyhatatlan ajánlatok. 

1. Jysk

Matracokat, fekvőbetéteket és komódokat verhetetlen áron kínál a dán lakberendezési bolt, ahonnan még a dán királyi család is vásárol állítólag. Az igazán függők most az egyik üzletük mellé költözhetnek:

ot_ikea_04.jpg

Kattintson a képre!

2. Kika

Ágykeretekért, gardróbszekrényekért érdemes körülnézni a Kikában.

ot_ikea_01.jpg

Kattintson a képre!

3. Zara Home

Az ágyneműhuzatok, díszpárnák és illatosítók mennyországa van az Inditex multinacionális cég lakberendezési üzletében. 

4. H&M Home

A Zara nagy konkurense a H&M, és nagyon hasonló darabokat találunk mindkét márkánál. A H&M-be kosarakat, vázákat, szennyestartót, tálcákat és törülközőket érdemes vásárolni. 

5.  Kare Design

A legegyszerűbb Ikea Klippan kanapét kiválóan fel tudja dobni egy formabontó fiókos szekrény a nappaliban -na ez az, amiért a Kare Design kihagyhatatlan. Kuponakciókkal, szezonális akciókkal jó áron ki lehet fogni szép darabokat. Nemcsak a színes fiókos szekrényekre, hanem a teljesen fehér bútorokra is érdemes felfigyelni - az alábbi lakás erre jó példa.

ot_ikea_02.jpg

Kattintson a képre!

6. Butlers

Ha valaki le akarja cserélni a konyharuhákat, csészéket, tányérokat, akkor most érdemes a Butlersbe menni, még tart a nyár végi leárazás. 

 

Címkék: bútor lakberendezés dekoráció home dekor