Mindenki a Pók utcába költözne! Mutatjuk, miért.
négyzetméter
2016.09.15. 14:40 I galerika

Mindenki a Pók utcába költözne! Mutatjuk, miért.

Családbarát a környék, kiváló a belső infrastruktúra, közel a Duna és változatos a lakáskínálat. Ha mindez nem elég, van saját információs portál is. Többek között ezért népszerű még mindig az óbudai Pók utcai lakótelep, ahol mi is szemezgettünk a lakások között.

Az aquincumi romváros maradványaitól kőhajításnyira található Pók utcai lakótelep Budapest egyik legújabb és legnépszerűbb lakótelepe. Az 1984-89 között épült negyedben igen változatos a paletta: a tízemeletes, lapos tetős- és sátortetős négyemeletes házak mellett két-, háromemeletes házakat is találunk, a lakásokat tekintve pedig a garzontól a 2 + 2-es-ig mindenféle méret közül válogathatunk.

Sok itt a parkosított terület, a legtöbb otthon erkéllyel, földszinti lakásai pedig kertkapcsolattal is rendelkeznek, így már-már kertvárosias hangulatú. Hátrányaként egyedül a belvárostól való távolsága említhető, ám ezt ellensúlyozza a jó tömegközlekedés.

Népszerűségét valószínűleg parkosított környezetének és a Duna-part közelségének köszönheti, így nem csoda, hogy a környéken a Családbarátkörnyék-index igen magas, a 7.1 pontot is eléri. A nagy népszerűséggel azonban magas árak is járnak, Budapest egyik legdrágább lakótelepéről beszélünk. Az elsőre talán megfizethetetlennek tűnő árak ellenére a negyed így is sokak számára vonzó, aki pedig itt keres lakást, szinte minden fontos információt megtalál a lakótelep információs portálján. Bemutatják a telep történetét, szerkezetét, és a már itt lakók is rendszeresen értesülhetnek például a háziorvosok rendelési idejéről, illetve az elérhető szolgáltatásokról, kulturális és sportolási lehetőségekről.

De nézzük, milyen lakásokat is kínál ez a lakótelep, és mennyire elérhető áron:

Családoknak ideális, felújított lakás a Vízimolnár utcában

Egy négyemeletes panelház 4. emeletén található ez a 2 + 2 félszobás lakás, mely teljes felújításon esett át. A méreténél fogva akár kétgyermekes családnak is ideális lakás redőnyös, műanyag nyílászárókkal, három ponton záródó biztonsági ajtóval, új beltéri ajtókkal, a szobákban laminált padlóval, a konyhában pedig új konyhabútorral és kerámialapos tűzhellyel várja új lakóit.

pok-utcai-panel1.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

Full extrás, panelprogramos lakás a Nánási úton

Panelprogramon átesett ez a négyemeletes házban található, 2. emeleti lakás, mely felújítása során 3 rétegű Rehau nyílászárókat és alumínium radiátorokat is kapott. Konyhájába AEG és Teka gépekkel felszerelt konyhabútor került, így most fiatalos külsővel, klímával és 2 + 1 szobával várja új tulajdonosait.

pok-utcai-panel2.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

Egy igazi családi otthon az Amfiteátrum utcában

Otthonos, családias hangulatot áraszt ez az 1 + 2 félszobás lakás, melynek nyílászárói már részben ki lettek cserélve, szobái pedig laminált padlósak, illetve parkettásak. Az ingatlan jó állapotú, kis családoknak ideális, és egy tisztasági festés után azonnal költözhető.

pok-utcai-panel3.JPG

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

Egyedi bútorral egy sátortetős házban

Az Őrlő közben, egy sátortetős ház 3. emeletén helyezkedik el ez a kompletten felújított, 2 + 1 félszobás lakás, mely teljes bútorzattal és gépekkel együtt eladó. A felújítás során a villany- és vízvezetékek, a radiátorok és az ajtók is cserélve lettek, valamint a konyha is új, gépesített bútort kapott. A nappali idetervezett, beépített szekrénye, a dobogóba rejtett, kihúzható vendégággyal minden tárolási problémát megold.

pok-utcai-panel4.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

Rengeteg beépített bútorral és tárolóhellyel a Varsa utcában

Egy nyolclakásos, 1 évvel ezelőtt felújított panelház első emeletén található ez a 2 + 2-es lakás, mely tájolásának köszönhetően napos és parkra néző. A 2007-ben teljes esztétikai és műszaki felújításon átesett lakás minden szobája beépített gardróbokkal rendelkezik, melyek a vételár részét képezik. A nyílászárócserén átesett lakás klímával felszerelt, és egyedi mérős távfűtéssel rendelkezik, így gazdaságosan fenntartható. A lakáshoz igény szerint, egy külön hrsz-on lévő garázs is vásárolható.

pok-utcai-panel5.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

Praktikusan átalakított lakás tágas fürdővel

1 + 2 félszobásból alakították két szobássá ezt a lakást, mely így egy tágas hidromasszázs kádas fürdőszobát is kapott. A lakás igény szerint könnyen visszaalakítható 1 + 2 szobássá, és felújítva, fiatalos külsővel várja új lakóit.

pok-utcai-panel6.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

 

Eladó panel lakások Budapesten (X)

Címkék: panel óbuda négyzetméter eladó lakás pók utcai lakótelep