Hat őszi kedvenc a Zara Home-ból
home dekor
2016.09.13. 14:09 I Otthon

Hat őszi kedvenc a Zara Home-ból

Az ősz beköszöntével együtt jár, hogy kissé rákészülünk a hűvösebb napokra a lakásban is. Előkerülnek a töklámpások, a dísztökök, ajtódekorációkat nézegetünk a virágboltokban, lecseréljük a gyertyatartókat az aktuális hangulatunknak és divatnak megfelelően, és átgondoljuk, mire lehet feltétlenül szükségünk a lakásban - például egy új kávéscsészére vagy bársony díszpárnára.

A Zara Home egyike azoknak az üzleteknek, ahol mindent megtalálhatunk az őszi lakásszépítgetéshez: az idei őszi kínálatban kis asztalok, díszpárnák és kosarak is vannak, amikbe azonnal bele lehet zúgni. Az alábbi galériában összeszedtük a hat szerintünk leginkább kihagyhatatlan ajánlatot: metál és fa anyagból készült kis asztalt, vasból készült kosarat, létrának álcázott törölközőtartót, hímzett, bársony díszpárnát, szaténszélű fehér kispárnát és kasmír otthoni ruhát.

Akinek a galériát látva az jut először eszébe, hogy a Zara Home nem éppen a legolcsóbb árfekvésben kínálja portékáit, igaza van. Viszont nem jön szembe mindenhol, és kétségkívül minőségi anyagokból tartós, örök darabokat kínálnak. A galériában látott tárgyak mindegyike bármilyen stílusú otthonban megfér: akár a skandináv stílusban berendezett nappaliban is szép darab a váza vagy a fémlábú kis asztal.

ot_zara_04.jpg

Kattints a képre a galériához!

Egy-egy darabbal az új albérleteket is hangulatossá lehet varázsolni: a sarokba állított létra törölközőtartó a régimódi és a modern stílusban berendezett fürdőszobákban is egyedi. A vasból készült kosár akár az amerikai konyhás étkezőben is mutatós lehet, a kasmírból készült otthoni ruhákat látva csak egy kérdésünk van: ki ne vágyna ilyen puha holmira az őszi reggeleken?

ot_zara_03.jpgKattintson a képre a galériához!

Címkék: lakberendezés homedecor zarahome home dekor