Itt is foroghatott volna a Való Világ 8!
négyzetméter
2016.09.07. 13:49 I csorbazs

Itt is foroghatott volna a Való Világ 8!

Egy valóságshow-nak pazar helyszín kell! Számít a látvány, az alapterület, a kialakítás. A jelenlegi Való Világ villa lényegében egy hatalmas kulisszakomplexum, érthető módon, hiszen ahhoz hogy a lakók mozzanatai percről perce követhetőek legyenek, komoly technikai háttér szükséges. Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen egyéb helyszíneken foroghatott volna a százezreket vonzó reality.

Ha valóságshow-ról van szó, akkor manapság már nem egyértelmű, hogy a két úttörő, a Big Brother és a Való Világ jut eszünkbe. Dunát lehet rekeszteni a színesebbnél színesebb tematikájú műsorokkal, amik lényegében mind arról szólnak, hogy az emberek megleshessék a másikat.

Az új média és annak elképesztő mértékű térnyerése számos, csírájában eddig is létező jelenséget erősített fel. Ilyen például a voyeurizmus, mely a nézésből, kukkolásból, leskelődésből származó örömszerzésre utal. Erre a bizarr "igényre" épülnek a mai valóságshow-k. 

A látvány, a vizualitás kiemelt szerephez jut, ennek bizony jókora szeletét jelenti a környezet, ahol a "történet játszódik". A következőkben néhány pazar helyszínt mutatunk be, melyek akár a Való Világ 8, akár más tematikájú reality-nek is otthont nyújthatnának.

A modern 

Stílusos, modern és elég drága. Mi más kellhet még egy jó show-hoz? Az exkluzív luxusingatlan mediterrán stílusú és csodálatos panorámával bír. Hatalmas teraszok, medence, fitneszterem és szauna is található az épületben. Itt aztán biztosan különlegesnek érezhetné magát minden villalakó!

További képekért kattints a fotóra!

felso_hatarut_elado_villa.jpg

 

Az elegáns

Budán található ez a 400 négyzetméteres villa, amit az elegancia jegyében újítottak fel. A különleges atmoszférájú ingatlan egy nem mindennapi show helyszínéül szolgálhatna. Az arany és fehér dekor között sétálgatva a lányok igazi királykisasszonnyá, a fiúk pedig királyfivá válhatnának.

További képekért kattints a fotóra!

xii_kerulet_elado_villa.jpg

 

A balatoni

A Balaton varázslatos hangulata minden bizonnyal egy valóságshow-ban is érvényre jutna. Balatonkenesén, a víz partján áll ez a luxusminőségű, minden igényt kielégítő ingatlan, melynek csodás terasza sok izgalmas eseménynek adhatna teret.

További képekért kattints a fotóra!

balatonkenese_elado_villa.jpg 

A tábor feeling

Egészen különleges hangulatú Való Világot lehetne forgatni egy gyerektábort idéző helyszínen. A villalakók ebben az esetben táborlakó "nebulók" lennének, reggelire pedig minden bizonnyal bundás kenyeret kapnának teával. 

További képekért kattints a fotóra!

domosd_elado_tabor.jpg

Címlapkép forrásáért kattints IDE!

 Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: tv villa való világ négyzetméter