5 dolog, amivel karaktert adhatsz a bérelt lakásodnak!
tippek-trükkök
2016.09.06. 17:21 I csorbazs

5 dolog, amivel karaktert adhatsz a bérelt lakásodnak!

Ha lakást bérel az ember, akkor nem hajthat végre nagyobb átalakításokat a lakáson. Ez természetes, de azért nem kell lemondani az egyediségről, a személyes hangulatról vagy a különleges karakterről.

Olykor a legkisebb dolgok is hatalmas változást idéznek elő egy enteriőrben. Nem változtathatsz a bútorokon vagy a csempe színén, de mégis sokat tehetsz apróságokkal azért, hogy az új lakás a Te egyéniségedet tükrözze. Ha a fehér csipketerítőt lecseréled például egy színes, modern darabra, akkor máris teljesen már hangulata lesz az étkezőnek. Pedig ez csak egy textil. Éppen ezért adunk 5 tippet, hogy mivel tudsz karaktert adni a bérelt lakásodnak!

Gömblámpa füzér

Ez egy olyan kiegészítő, ami garantáltan meghatározó eleme lesz a szobának! Válassz az ízlésednek megfelelő színeket, majd helyezd el a sarokba, polc köré vagy épp az ablakba. Nappal dekoratív, este pedig hangulatos!

gomb.jpg

 

Párnahuzatok

A párnahuzatok könnyen lecserélhetőek, akár évszakonként megváltoztathatod vele a szoba karakterét, ráadásul nem is kerül sokba. A legjobb az, ha különböző méretű párnákat vásárolsz a kanapéra, így még változatosabbá teszed a látványt.

parna.jpg

 

Ebben a IX. kerületi eladó lakásban ízlésesen választották meg a kiegészítőket, így a díszpárnát is. A kanapé kellemes, pasztell színéhet fehér mintás, pihe-puha párnákat választottak.

Részletekért kattints a fotóra!

gyali_ut_elado_ingatlan.jpg 

 

Sötétítő függöny

Sokan elhanyagolják, és nem tulajdonítanak neki jelentőséget, főleg ha redőny is van a lakásban. Pedig például egy nagypolgári belvárosi lakásnak igazán bensőséges karaktert adhat egy sötétítő függöny!

fuggony.jpg

Ebben az Otthontérképen eladó lakásban például remek érzékkel választották ki a sötétítő függönyt, így az tökéletesen harmonizál a szoba többi elemével.

Részletekért kattints a fotóra!

sotetito_fuggony.jpg

 

Lámpások

Itt az ősz, közeledik a tél, amikor jól esik a gyertyafény. Mindegy, hogy kisebb asztali lámpást vagy hatalmas, földre helyezett darabot választasz, a hatás nem marad el.

lampas.jpg

 

Papír dekoráció

A papírból készült pompomok olcsó és egyszerű dekoráció, mégis azonnal magukra szegezik az érkezők tekintetét.

papirdeko.jpg

Címkék: lakberendezes valogatas bérlakás tippek-trükkök