Igazi lakások, átlagáron
eladó/kiadó
2016.09.05. 11:00 I csorbazs

Igazi lakások, átlagáron

Az Otthontérkép szokásos sorozatában ezúttal az átlagáron vagy annál olcsóbban kínált eladó és kiadó lakásokat gyűjtöttük össze. Nemcsak egyetemistaként, de rendszeres jövedelemmel rendelkező felnőtteknek is komoly kihívást jelenthet a lakbér vagy a lakáshitel törlesztőjének fizetése, így kicsit sem mindegy milyen áron bukkanunk rá az "igazira". Lássuk, milyen otthonokat kínálnak az átlagár környékén.

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó és kiadó ingatlanok között.

 

Belvárosi kiadó

Senki sem lepődik meg azon, hogy Budapest belvárosában lakást bérelni egyedül csak horroráron -vagy legalábbis annak közelében- lehet. Persze átlagárú otthonokra is pályázhatunk, jóllehet ezek bérleti díj még mindig erős egyetlen embernek, így érdemes egy lakótársban is gondolkodni. Ez a Rózsa utcai lakás például 150 000 Ft havonta, 2-3 fiatalnak azonban elegendő lehet.

Részletekért kattints a fotóra!
rozsa_utca_kiado_lakas_3.jpg

 

Kiadó garzon a Városligetnél

Utcára néző és kifejezetten világos ez a 37 négyzetméter alapterület garzonlakás, ami 1-2 ember számára kényelmes lakhelyet biztosíthat. A társasház portaszolgálatos, a lakás jó állapotban van, bútorozott és részben gépesített.

Részletekért kattints a fotóra!bajza_utca_kiado_lakas.jpg

 

Felújított otthon a zöldövezetben

Attól, hogy valamit átlagáron kínálnak még nem feltétlenül számít olcsónak. Így van ez, ezzel a XIII. kerületi lakással is, melyet 450 ezer forintos négyzetméteráron kínálnak. Cserébe viszont olyan felszerelt és felújított otthont kapunk, ahova csupán a személyes holmikat kell hozni.

Részletekért kattints a fotóra!tomori_utca_elado_lakas.jpg

 

2+1 szoba és loggia

A környék átlagáránál 19 százalékkal olcsóbban kínálják eladásra ezt a 68 négyzetméter alapterületű lakást, mely egy panelház 8. emeletén helyezkedik el. Az ingatlanban 2+1 szobát alakítottak ki, illetve egy 3 négyzetméteres loggia is tartozik hozzá.

Részletekért kattints a fotóra!vezer_utca_elado_lakas.jpg

 

Nagy lakás kiadó a VIII. kerületben

125 ezer forintos bérleti díj ellenében bérelhető ez a csaknem 100 négyzetméter alapterületű, 2 nagy szobás lakás, ami kiválóan alkalmas lehet egy néhány fős család számára is. A jó állapotú otthon összkomfortos, felszerelt és két erkély is tartozik hozzá.

Részletekért kattints a fotóra!nepszinhaz_utca_lakas_kiado.jpg

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: egyeb kiadó eladó átlagár eladó/kiadó