Így hozd ki a legtöbbet pici konyhádból
home dekor
2016.08.31. 14:29 I csorbazs

Így hozd ki a legtöbbet pici konyhádból

Adunk néhány ötletet ahhoz, hogyan lehet a legjobban kihasználni a helyet egy apró konyhában, és megmutatjuk, miként tudod elkerülni, hogy szűknek érezd a helyiséget.

A kis konyhákban a fehér szín a nyerő! A fehér metró csempe sosem megy ki a divatból, ráadásul tisztábbnak, világosabbnak és tágasabbnak mutatja a konyhát.

kiskonyha1.jpg

Tárolási hely kell? Nézz fel! Kis helyiségek esetében a felfelé terjeszkedés mindig egy olyan megoldás, amiről hajlamosak vagyunk elfeledkezni, pedig a lehető legjobb megoldás.

kiskonyha2.jpg

Nem csak a polcok teteje, az alja is kihasználható terület! Néhány megfelelően elhelyezett kampóval, illetve pohár talpakhoz illeszkedő sínnel a polcok alja is kihasználható arra, hogy bögréket, poharakat lógassuk fel, és így máris néhánnyal kevesebb dolognak kell helyet találni a szekrényekben.

Csökkentsd az ajtók számát! A szekrényajtók rengeteg helyet foglalnak, ha kinyitod őket. A felső szekrények esetében gondolkozz polcos rendszerben vagy ajtó nélküli szekrényekben, így szellősebb lesz a tér.

kiskonyha3.jpg

Szabadulj meg attól, ami nem kell! Minden konyhában találni olyan eszközöket, amire valójában nincs szükség. Sosem használtad még az ajándékba kapott gyümölcsaszalót? Évek óta nem főztél a nagymamától örökölt lábasban? Ne őrizgesd tovább, valaki biztos örülne neki!

Képek forrása: ElleDecor.com

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x) 

Címkék: konyha valogatas kislakás home dekor