Keddi kedvenc - Álomszép hamptoni ház
home dekor
2016.08.30. 13:17 I horvathandrea

Keddi kedvenc - Álomszép hamptoni ház

Palecek márkájú konyhaszékek, Etsyről rendelt csillár és tölgy padló - ilyen holmikkal rendezték be azt a kelet-hamptoni álomházat, amibe első látásra beleszerettünk. 

hampton_haz.jpg

Képek forrása: http://edc.h-cdn.co

Az irigylésre méltó nyugalmat árasztó ingatlant Jane és Michael DeFlorioset 2004-ben vásárolta meg, azonnal beleszerettek a juhar- és platánfák közt fekvő házba. A vásárlás váratlanul történt, a párnak ikreik születtek, és nagyobb házat kerestek, majd rábukkantak a kelet-hamptoni ingatlanra, amiből szinte hollywoodi filmbe illő otthont varázsoltak.

A tökéletességet természetesen a minőségi alapanyagokban kell keresni, a fürdőszobában Lefroy Brooks réz kád és réz szerelvények adják meg a luxusérzést, a csillár antik darab, a falak színe szürke. A nappaliban nyoma sincs a fürdőszoba letisztultságának, a falak színe harsány, magasfényű kék színű, a bútorok mintásak, színesek, és a nappali éke a század közepi Stilnovo csillár. A gyerekszobába emeletes ágy került, méghozzá fekete színben, amit a piros-fehér mintájú tapéta és a csíkos szőnyeg tesz nagyon vidámmá. A teljes hamptoni házat az Elle Decor  mutatta be 2011-ben.

hampton_haz2.jpg

Hampton New York mellett fekszik, főleg a manhattani gazdagok közeli pihenőhelye. Többek közt Paris Hilton is rendszeresen megfordul ott. Hasonló kategóriában nyaralónak és otthonnak is beillő ingatlanok itthon is vannak, íme néhány:

További képekért kattints a fotóra!urom_elado_haz.jpg

 

További képekért kattints a fotóra!szentendre_elado_haz_1.jpg

 

További képekért kattints a fotóra!

balatonszepezd_elado_haz.jpg 

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: külföldi különleges valogatas home dekor