Itt vannak az elmúlt hét legstílusosabb eladó és kiadó otthonai!
2016.08.29. 14:18 I csorbazs

Itt vannak az elmúlt hét legstílusosabb eladó és kiadó otthonai!

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legstílusosabb eladó és kiadó otthonait. Egy lakás berendezése és kialakítása javarészt a lakók ízlésvilágától függ. Ami az egyiknek tetszik, az a másiknak nem biztos, de végül is a lényeg, hogy az illető jól érezze magát otthonában. Megmutatjuk, hogy mik volt a mi kedvenceink a múlt héten!

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó és kiadó ingatlanok között.

 

 

Otthonos és gyönyörű 

Fehérben és pasztellszínekben pompázik ez a világos és csendes, 80 négyzetméteres lakás, melynek kialakítása meglehetősen ízléses és igényes. A Sopron belvárosában található eladó lakás ára 34,9 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!varkerulat_elado_lakas.jpg

 

Belvárosi eklektika

A modern és a régi izgalmas elegye tárul elénk ebben a Király utcai 2+1 szobás lakásban. Az egy éve felújított és teljesen felszerelt otthon bérelhető, havi bérleti díja 325 ezer forint.

További képekért kattints a fotóra!kiraly_utca_lakas_kiado.jpg

 

Nem szép, de mégis!

Első pillantásra kicsit régiesnek és ütött-kopottnak tűnhet az a Dob utcai otthon. Ha jobban megfigyeljük, akkor azonban temérdek izgalmas elemen akadhat meg a szemünk. Ilyen például a kötéllel körbevont galéria, az ide felvezető lépcső és az asztalként funkcionáló régi varrógép.

További képekért kattints a fotóra!dob_utcai_elado_lakas.jpg

 

Bűbájos lakás alacsony rezsivel

Székesfehérváron várja új tulajdonosát ez a kellemes stílusban felújított kétszobás lakás, mely kiváló választás lehet olyan fiataloknak, akik az első lakás megvásárlását fontolgatják.

További képekért kattints a fotóra!radio_utca_elado_lakas.jpg

 

Nagy belmagasság, praktikus térhasználat

A bulinegyed központjában bérelhető ez a kislakás mely praktikusan egy galériával is rendelkezik, így növelve a térérzetet. A szürke, a fekete, a piros, a fehér és a fa egyvelege jó atmoszférát kölcsönöz a térnek.

További képekért kattints a fotóra!elado_lakas_a_kiraly_utcaba.jpg

Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: egyeb kiadó eladó