Itt vannak az elmúlt hét legjobb eladó kislakásai!
2016.08.22. 11:04 I csorbazs

Itt vannak az elmúlt hét legjobb eladó kislakásai!

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó otthonait, melyek remek szolgálatot tehetnek a frissen Budapestre költöző egyetemistáknak. Szeptember közeledtével egyre többet hallani az ifjú "gólyák" által generált kereslet-növekedésről, mely a bérlakások és az eladó lakások piacát is érinti. Ez a válogatás azoknak szól, akik a vásárlás mellett döntenek!

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

 

A modern

A Móricz Zsigmond körtéren eladó ez a 30 négyzetméter alapterületű, modern kialakítású lakás, melyet nemrégiben újítottak fel, így a leendő lakónak tényleg csupán a saját holmijairól kell gondoskodni költözéskor.

Részletekért és további képekért kattints a fotóra!moricz_elado_lakas.jpg

 

Otthonosság a Duna mellett

A Népfürdő utcában várja új tulajdonosát ez a tágas szobából, előszobából, amerikai konyhából és fürdőszobából álló, 42 négyzetméteres lakás. Az eladó otthon egy olyan társasházban található, melyben wellness-részleg áll a lakók rendelkezésére.

Részletekért és további képekért kattints a fotóra!nepfurdo_utca_elado_lakas.jpg

 

Belvárosi apróság

Galériázott, fiatalos és a belső udvarra néz. Így jellemezhető ez a mindössze 29 négyzetméter alapterületű garzon, ami a Szondi utcában található. A kislakás környékén kiváló a közlekedés: a troli, a busz és a metró is néhány perces sétával elérhető.

Részletekért és további képekért kattints a fotóra!szondi_utca_elado_garzon.jpg

 

Igényes és stílusos

A Kálvin tér közvetlen szomszédságában eladó ez az igényesen és stílusosan kialakított 1+1 szobás lakás, mely egy liftes társasház első emeletén található. Az ingatlan közelében több felsőoktatási intézmény is van, így jó választás lehet egyetemisták számára.

Részletekért és további képekért kattints a fotóra!kalvin_ter_lakas_elado.jpg

 

Panorámás és világos lakás Újlipótvárosban

A város egyik kedvelt részén, Újlipótvárosban található ez a panorámás, déli fekvésű kislakás, mely 2010-ben teljes körű felújításon esett át. A panorámás otthon kifejezetten világos, burkolata pedig mindenhol járólap.

Részletekért és további képekért kattints a fotóra!karpat_utca_elado_lakas.jpg

  Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: egyeb eladó kislakás