Így készítsd fel otthonod az eladásra
2016.08.20. 09:54 I csorbazs

Így készítsd fel otthonod az eladásra

Eladnád a lakásod? Nem elég a hirdetéshez csupán lefotózni! Magaddal szúrsz ki, ha fotózás előtt nem készíted fel otthonod arra, hogy egy idegen számára kívánatosabb legyen a képeken. Elmondjuk, hogy mi az a 3 dolog, amit mindenképp meg kell tenned a jobb eredmény érdekében.

A home staging lényege, hogy a lakást nem azért alakítjuk át, hogy a tulajdonosok minél jobban érezzék magukat otthonukban, hanem azért hogy az ingatlan felkeltse mások figyelmét, beleszeressenek és mihamarabb minél magasabb áron megvegyék.

Részletekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kep1_1.jpg

 

Mi az a 3 alapszabály, amit szem előtt kell tartani, ha szeretnél jó áron megválni otthonodtól? Szerezz egy jó fényképezőt (vagy fotóst) és ha ez megvan, akkor jöhet a lakás. Nézz rá tiszta lapként és olyan szemmel, ahogy egy teljesen idegen ember láthatja.

1. Takaríts ki és tegyél rendet! Ne hidd, hogy elegendő, ha csak felmosol a konyhában és összeporszívózod a szobákat. Ki kell sikálni a legapróbb zugokat is, le kell porolni azokat a pontokat is, amelyeket lentről nem is látsz, és el kell pakolni minden olyan dolgot, ami feleslegesen magára vonja a figyelmet vagy rendetlenség benyomását kelti. Ha már órák óta takarítasz, akkor közel vagy a kívánt eredményhez!

Részletekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kep2_1.jpg 

2. Találj funkciót a szobáknak! Fontos, hogy tisztában legyél a helyiségek hasznos funkcióival, mert a vásárló csak így tudja majd elképzelni benne saját magát. A nappali legyen nappali, ahol összegyűlhet a család, ne pedig egy helyiség, ami részben hálószoba, részben tároló és a szobabicikli is ott áll. Hasznosítsd egyértelműen a tereket és ezzel is segítesz a gyors döntésben.

Részletekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kep3_1.jpg

 

3. Legyen a lakás letisztult, de hangulatos! Szabadulj meg minden kirívó elemtől. Most nem arra van szükség, hogy a lakás a Te egyéniségedet tükrözze, hanem arra, hogy bárki elképzelhesse benne magát és átjöjjenek az ingatlan adottságai. Törekedj a világos helyiségekre, fehér falakra és letisztult designra. Persze, ha ez megvan, akkor néhány virággal vagy lámpával tedd hangulatosabbá, hogy az ember szívesen éljen itt!

Részletekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kep4_1.jpg

Címkék: lakberendezes lakáseladás valogatas