Szörfdeszka, mint home decor
2016.08.19. 16:42 I horvathandrea

Szörfdeszka, mint home decor

Polcnak, lámpának, de még kerti zuhanyzónak is használható a szörfdeszka, már amennyiben a gazdája úgy dönt, hogy lakásdekornak használja, nem pedig arra, amire tervezték.

Az otthoni dekorációknak egy szabálya van, az, hogy csak olyan tárgyakkal vegyük magunkat körbe, amiket nagyon szeretünk. A környezetünkben lévő kedves tárgyak akkor töltik be igazán a szerepüket, ha történet is társul hozzájuk. A sztori pedig akkor igazán érdekes, ha az életünk egy fontos területéről szól, gyerekkori sportolásról, hobbiról, valamiről, amit imádunk csinálni, vagy valaha imádtunk.

szd2.jpg

Képek forrása: Pinterest.com

A szörfözés, a deszkázás, boardozás évek óta ismét sok hódítót talált magának, talán ez is közrejátszott abban, hogy a lakberendezési trendek közé került a szörfdeszka. Nemcsak a sarokba állított, gyönyörűen festett darabokról van szó, hanem mint használati tárgy a lakásban: lámpának is alkalmas az étkezőasztal felett, kerti zuhanyt is lehet készíteni és polcnak is alkalmas. A félbevágott deszkákat is fel lehet használni, csak a fantázián és az ízlésen múlik, ki mire használná otthon - akár egy belvárosi galériás lakásban is jól mutathat mint lépcsőkorlát vagy a galéria korlátja.

szd5.jpg

Képek forrása: Pinterest.com

A szörfdeszkák mint lakberendezési tárgyak a kertes házaktól kezdve a tetőteraszos belvárosi lakásokig mindenféle méretű otthonban jó választás. Ez utóbbiakból íme néhány:

Részletekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!izabella_utca_elado_lakas_1.jpg

 

Részletekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra! lazar_utca_elado_lakas.jpg 

Címkék: egyeb lakberendezés