Praktikus, stílusos és elegáns - Ezeket az otthonokat szerettük a legjobban a héten!
2016.08.15. 11:28 I csorbazs

Praktikus, stílusos és elegáns - Ezeket az otthonokat szerettük a legjobban a héten!

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információ pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

 

Csodaszép kilátás a Balatonra

Festői környezetben, Csopakon található ez a hetvenes években épült, eredetileg pince-présház, amit 2000-ben építettek át és bővítettek, ki.  A 100 négyzetméteres nyaraló részben fedett teraszáról Siófoktól egészen Tihanyig ellátni.

Az eladó ingatlan hirdetéséért és további képekért kattints a fotóra!

csopak_nyaralo_elado.jpg

 

Stílusos, de mégis otthonos

Budapest egyik kedvelt zöldövezeti részén, a XII. kerületben várja új tulajdonosát ez a hatalmas, 283 négyzetméter alapterületű, hatszobás családi fészek. Az otthon különlegessége, hogy jó érzéssel vegyíti a stílusosságot képviselő és a kényelmet biztosító elemeket. 

Az eladó ingatlan hirdetéséért és további képekért kattints a fotóra!
denever_ut_elado_haz.jpg

 

Valódi birtok a főváros mellett

Vállalkozószellemű keresgélőknek ajánljuk ezt a 2,7 hektáron elterülő birtokot Gödöllőn. A komplexum lakóépületből, pihenőhelyiségekből, gazdasági épületekből áll, ráadásul halastó és óriási földterület is tartozik hozzá.

Az eladó ingatlan hirdetéséért és további képekért kattints a fotóra!godollo_elado_birtok.jpg

 

Az elegancia bűvöletében

Impozáns és elegáns. Ezek azok a jelzők, amivel leginkább jellemezhető ez a több mint 350 négyzetméter alapterületű családi otthon. A nem mindennapi épülethez saját, 50 négyzetméteres uszoda és szauna is tartozik.

Az eladó ingatlan hirdetéséért és további képekért kattints a fotóra!kokarda_utca_elado_lakas.jpg

 

Különleges ékszerdoboz Szegeden

Egy valódi "leánylakásra" bukkantunk az Otthontérkép friss eladó otthonai között! A jó ízléssel kialakított kis ékszerdoboz 54 négyzetméter alapterületű, felújított és kifejezetten világos terekkel rendelkezik. Szegeden keresel eladó lakást? Akkor mindenképp érdemes vetned rá egy pillantást!

Az eladó ingatlan hirdetéséért és további képekért kattints a fotóra!elado_lakas_szegeden.jpg

 Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: budapest egyeb vidék elado