Heti ajánlatunk fiataloknak, egyetemistáknak!
2016.08.07. 17:55 I csorbazs

Heti ajánlatunk fiataloknak, egyetemistáknak!

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legmegérősebb eladó és kiadó otthonait, olyanokat, melyek jó szolgálatot tehetnek egyetemistáknak, fiataloknak. A válogatás alapját ezúttal a lokáció és az ár adta. 

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó és kiadó ingatlanok között, így esélyed lehet bekerülni válogatásainkba!

Íme, az elmúlt hét legjobb magánkézből eladó és kiadó otthonai!

 

Felújítandó lakás tele lehetőségekkel

A Városliget közelében várja új tulajdonosát ez a felújítandó, 50 négyzetméteres otthon. A lakás jelenleg egyszobás, de könnyedén kialakítható még egy szoba, így kényelmes élettér lehet akár két egyetemistának vagy egy fiatal párnak.

Részletekért kattints a fotóra!elado_vii_keruleti_lakas.jpg

 

Igazi fiatalos otthon a VII. kerületben

A fiatal lakáskeresőknél jellemzően a lokáció és az ár az elsődleges szempont. Mindkét szempontból jól vizsgázik ez az István utcai kislakás, melyet igazán jó állapotban, 15 millió forintért kínálnak eladásra.

Részletekért kattints a fotóra!istvan_utcai_elado_lakas.jpg

 

Panorámás lakás több szobával

A kerületi átlagárnál ugyan valamivel drágább ez a kellemes hangulatú, 70 négyzetméteres otthon, a jó kialakítás azonban "kárpótolhatja" a leendő tulajdonost. A lakás jó választás lehet befektetésnek vagy éppen fiatal pároknak.

Részletekért kattints a fotóra!visegradi_utca_elado_lakas.jpg

 

Mindenhez közel, de mégis kényelmesen

A Blaha Lujza tér közvetlen közelében, a Dohány utcában kiadó ez a háromszobás, hangulatos otthon, mely légkondicionált és lényegében teljesen felszerelt. Akár több egyetemista számára is kényelmes hajlékot nyújthat.

Részletekért kattints a fotóra!dohany_utca_lakas_kiado.jpg

 

Hosszú távra kiadó a Rákóczi Téren

195 ezer forintos bérleti díj ellenében lehet kibérelni akár több fiatalnak ezt a jó elhelyezkedésű lakást, melyben 2+1 szóba található. 

Részletekért kattints a fotóra!rakoczi_ter_kiado_lakas.jpg