Itt a téli álom ideje! - Ajánlunk hozzá néhány hálószobát!
2015.12.21. 17:29 I csorbazs

Itt a téli álom ideje! - Ajánlunk hozzá néhány hálószobát!

Télen a legjobb a takaró alatt. Nincs is jobb elfoglaltság, mint egy nagy pohár kakaóval bebújni a pihe-puha ágyikóba és el-el bólintani az aktuális karácsonyi filmen. Mai bejegyzésünkben különféle stílusú hálószobákat mutatunk be nektek, és még azt is megtudhatjátok, hogy a "nagykönyv szerint", milyennek kell lennie az ideális hálószobának.

A hálószoba a lakás legintimebb területe. Ez az a hely, amit védünk a kíváncsi tekintetek elől, ami a mi saját kis kuckónk. Nem meglepő módon, fő funkciója a pihenés. Egyes vélemények szerint éppen ezért egy hálószobában semmilyen zajforrásnak, televíziónak nincs keresnivalója. Ez persze ízlés kérdése!

Míg a nappalinál kifejezetten előny, ha világos és fényárban úszó, addig a hálószobára ez nem igaz. Pihenni ugyanis -ha tetszik, ha nem- sötétben lehet a leginkább. A megfelelő árnyékolás tehát elengedhetetlen szempont. A hatékony alváshoz hozzájárul a szoba hőmérséklete is. Sem a túl meleg, sem a túl hideg nem egészséges, a legjobb 18 ºC körül beállítani a termosztátot.

A háló legfontosabb bútordarabja az ágy. Egy jó ágy sok mindenre megoldás lehet, így érdemes nagy gondot fordítani a kiválasztására. Mindenkinek más-más ágytípus jön be, ezt ki kell tapasztalni. A fekhelyen kívül érdemes a szobában éjjeliszekrényt is elhelyezni, melyen egy olvasólámpa, vagy egy óra is elfér. Fontos, hogy ne zsúfoljuk tele bútorokkal a helyiséget!

A következőkben kényelmesnek tűnő hálószobákat mutatunk be. Ugyan nem biztos, hogy minden ponton kimerítik a tökéletesség kritériumait, mégis, mindegyikben találhatunk valamilyen szerethető vonást!

 

Kétszobás luxuslakás a Diplomatanegyedben 

Egészen különleges hálószobára bukkantunk! A belvárosi luxusotthon legintimebb helyiségében a klasszikus és a modern stílusjegyek keverednek. Az otthont az elegancia kedvelőinek ajánljuk!

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

benczur_utca_elado_lakas.jpg

 

Családi otthon a III. kerületben

A kényelem dominál ebben a natúr színekben pompázó hálószobában, mely egy III. kerületi, 400 négyzetméteres családi házban található. A családi fészekben 6 hálószobát alakítottak ki, így garantáltan minden családtag kialakíthatja a saját kis birodalmát.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

testverhegy_elado_lakas.jpg

 

Pihe-puha ágyikó egy budai lakásban

Egy első emeleti, 45 négyzetméteres lakásban található ez a kedves kis hálószoba, mely kellemes hangulatával sokak tetszését elnyerheti. Az otthon kiváló választás lehet fiataloknak és befektetni vágyóknak egyaránt.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints ide!

elado_lakas_san_marco_utca.jpg

 

Többgenerációs családi ház Székesfehérváron

Székesfehérváron, egy több generáció együttélésére is alkalmas családi házban található ez a barátságos hálószoba. Az otthon családi házas övezetben helyezkedik el, kiváló lehetőséget nyújtva a kikapcsolódásra.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_lakas_szekfehervar.jpg

Címkék: alvás tél kényelem hálószoba eladó ház téli álom otthonosság 1 ingatlan válogatás