Vajon ki fogja megvásárolni ezeket a több száz milliós magyarországi villákat?
2015.11.11. 15:15 I csorbazs

Vajon ki fogja megvásárolni ezeket a több száz milliós magyarországi villákat?

Míg országunk lakáskeresőinek nagyobbik része komoly áldozatokat hozva próbálja összegyűjteni egy tisztességes lakás vagy családi ház árát, addig akadnak olyanok is, akik a több száz milliós ingatlanok irányába kacsintgatnak. Mai bejegyzésünkben az ország legdrágább eladó villái közül mutatunk be néhányat.

Amikor az ember lakásvásárlásra adja a fejét meghatároz egy maximum árat, amit még hajlandó kifizetni az új családi fészekért. Az, hogy ki milyen magasra teszi a mércét egy az egyben a pénztárca méretétől függ. Ha a lakásárakat nem túl szakszerűen, de annál érzékletesebben kategorizálni szeretnénk, akkor a következő fokozatokat alakíthatjuk ki:

  • vannak a gyanúsan olcsó ingatlanok,
  • azok, amik az általunk meghatározott ársávba esnek,
  • azok, amik ugyan jóval drágábbak maximum árunknál, de egyszer talán...,
  • vannak azok, amikről csak álmodozunk,
  • és végül azok, amik annyira magas árfekvésűek, hogy még álmodozni sem merünk róluk.

Ma a legutóbbi csoport jut főszerephez. Mit is kell ezalatt érteni? Jelen esetben a 600 M Ft fölötti villák és otthonok sorolandók ide, olyan ingatlanok, amik ha mással nem is, árukkal biztosan kitűnnek eladó társaik közül.

Miután túlestünk az első sokkon, hogy élnek olyan emberek, akik akár 1 milliárd forintot is kifizetnek egy ingatlanért, óhatatlanul felmerül a költői kérés - melyre sajnos mai posztunkban nem tudunk választ adni-, hogy vajon kik ők! Üzletemberek? Örökösök? Szervezetek? Vállalatok? Külföldiek? Sportolók? Színészek? Szorgalmasan spórolók? Politikusok? Médiamágnások? Ingatlanguruk? Bankárok?

Most pedig jöjjenek az eladó villák!

Balatoni luxus - Ára: 950 M Ft

Tihanyban található ez a luxusingatlan, mely minden elvárást és igényt maradéktalanul kielégít. Nem is várnánk mást egy csaknem 1000 M Ft-os, lélegzetelállító panorámával bíró villaháztól!

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra! 

tihany_elado_ingatlan.jpg

 

Családi birtok a Pilisben - Ára: 1000 M Ft

Pilisszentivánon várja új, tehetős tulajdonosát ez a családi birtok, melyben öt hálószobát alakítottak ki. A különleges ingatlanhoz hatalmas borospince, fitneszterem és uszoda is tartozik.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

pilisszentivan_elado_ingatlan.jpg

 

Elegáns villa 1919-ből - Ára: 890 M Ft

Ebben a 12 szobás luxusvillában valóban minden megtalálható, amire egy embernek szüksége lehet. Az elegáns stílus és a csavart fa lépcső a szemet gyönyörködteti, a relaxációs szoba, a borszoba és a fitnesz szoba pedig igazi kikapcsolódást nyújthat a leendő lakóknak.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_luxuslakas_ii_kerulet.jpg

 

Egy mesebeli vadászkastély - Ára: 899 M Ft

Valóban mindenre gondoltak az építtetők, amikor ezt a csömöri vadászkastélyt tervezték. A 21 szobán kívül még egy lakosztályt is kialakítottak, továbbá vadászterem, télikert és medence is vár az új tulajdonosokra. A kisrepülőgéppel érkezők egy erre kijelölt helyen landolhatnak és egy hangárban "parkolhatnak".

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

vadaszkastely_csomor.jpg

 

Budai luxus - Ára: 649 M Ft

A III. kerületben található ez az ötszintes épület, melyben 10 szobát alakítottak ki. A hatalmas családi otthont különleges beltéri mozaik burkolatok díszítik, a kialakítás során pedig kizárólag magas minőségű alapanyagokat használtak fel.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

iii_kerulet_luxusingatlan.jpg

 

Neobarokk rezidencia - Ára: 850 M Ft

Szintén Budapesten, a II. kerületben áll ez a háromszintes, ötszobás rezidencia. A kuriózumnak számító épületben a korhű vonások és a modern kor igényei alkotnak tökéletes elegyet.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

ii_kerulet_elado_luxusingatlan.jpg

Címkék: balaton exkluzív luxus vidék eladó ingatlan Budapest 1 ingatlan válogatás