Ilyen egy valódi "első lakás"
2015.09.25. 15:10 I csorbazs

Ilyen egy valódi "első lakás"

Sokakat érdekel, hogy vajon milyen ingatlant érdemes vásárolni a "kezdetek kezdetén". Ebben a bejegyzésben egy olyan kedves kis lakást mutatunk be, melyet bátran ajánlunk minden otthonra vágyó fiatalnak!

Az első lakás megvásárlása hosszútávú beruházás. Ugyan neve is sejteti, hogy a döntés nem feltétlenül életünk végéig szól, ennek ellenére mindenféle szempontból, így anyagilag is nagy elköteleződést jelent. Nem mindegy hát, hogy végül mire esik a választás.

Ez a 36 m²-es eladó ingatlan tökéletesen kielégítheti egy fiatal reális igényeit. A VIII. kerületben, a Víg utcában található, Józsefvárosban, ahol az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 197 ezer Ft/m². Ugyan az itt bemutatott lakás ennél magasabb árfekvésű, újszerűsége és barátságos hangulata remélhetőleg kárpótol minket emiatt.

Teljes térképért kattints a fotóra!

jozsefvaros_ertekesitesi_ar.jpg

A város e részén egyébként kifejezetten magas a 21 és 41 év közöttiek aránya, 37,3%. Ez értelemszerűen abból is adódhat, hogy több egyetem is megtalálható errefelé, illetve tömegközlekedéssel a távolabbiak is könnyedén elérhetők.

 

Tisztaság és rendezettség

A lakás egy rendszeresen, igényesen karbantartott házban található. A gyanútlan és tapasztalatlan keresgélők el sem tudják képzelni mennyire fontos, hogy egy lépcsőházról "folyamatosan gondoskodjanak". Nincs is annál kiábrándítóbb, mint mikor ennek ellentétével találkozunk!

További képekért kattints a fotóra!
viii_keruleti_elado_lakas.jpg

 

Parketta és klíma

Maga a ház 2001-es építésű, a tulajdonos azonban 2011-ben felújította: burkolatokat, redőnyöket kicserélte, klímát szereltetett be és átalakította a fürdőszobát. A kis kuckó egyébként egyszobás, melynek padlója parkettával burkolt.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_vig_utca.jpg

 

Fűszernövények és tetőkert

A lakáshoz egy picike erkély is tartozik, mely kiválóan alkalmas fűszernövények termesztésére. Az épület tetején egy kuriózumnak számító, közös használatú, gyepesített tetőkert található, így a szabad levegőre vágyók is megtalálhatják kedvenc helyüket.

További képekért kattints a fotóra!

vig_utca_elado_ingatlan.jpg

 

Minden karnyújtásnyira

Talán túlzásnak tűnhet ez a kifejezés, de azt kell mondjam, ebben az esetben megállja a helyét. A tégla építésű ingatlan remek elhelyezkedéséből adódóan minden csupán pár perc sétára található, így például a 2-es és a 4-es metró, a 4-6 villamos, a 7-es busz vonala, bevásárlási lehetőségek, posta, vásárcsarnok stb..

További képekért kattints a fotóra! 

vig_utca_elado_lakas.jpg

 

 

Címkék: budapest lakás egyetemisták első lakás fiatalos felújított eladó ingatlan kislakás 1 érdekes lakás