Társasházi luxus
2015.06.05. 16:52 I csorbazs

Társasházi luxus

A luxus, a fényűzés temérdek formában megnyilvánulhat. Vannak, akik a kifejezés eszközéül a méregdrága autókat, ruhákat és utazásokat választják, akadnak azonban olyanok is, akik az ingatlant tartják a legjelentősebb státuszszimbólumnak. Ebben a bejegyzésben egy olyan különleges, társasházi luxusingatlant mutatunk be nektek, mely jelenleg új gazdára vár. 

Amikor valaki arról mesél, hogy társasházban lakik, ritka esetben ötlik fel bennünk az exkluzivitás gondolata, pedig manapság gyakori, hogy a minden földi jóval felszerelt otthonokat ilyen konstrukcióban építik meg. Az itt bemutatott eladó lakás Budapesten, a XIV. kerületben található, Nagyzuglóban.

Zuglóban az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 228 ezer Ft/nm körül mozog. A kerület nyolc egységre tagolódik: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr és Városliget. Ezek közül Kiszuglóban juthatunk a legdrágábban (258 ezer Ft/nm) és Rákosfalván a legolcsóbban (181 ezer Ft/nm) saját lakáshoz. Nagyzugló a kerületi átlagot megközelítő, 233 ezer Ft/nm-es árat képviseli.

Teljes térképért kattints ide!

nagyzuglo_ertekesitesi_ar.jpg

Zugló népességszáma 2001 és 2011 között 2,8%-al növekedett, vagyis a lakosok száma 123 510 főről 127 010 főre emelkedett. Korosztály tekintetében a fiatal felnőttek (21-40 évesek) és az idősebb generáció képviselői (60 éve felettiek) lakják leginkább a környéket.

A következőkben, egy különleges nagyzuglói lakást mutatunk be nektek, mely kialakításával kiemelkedik a többi eladó ingatlan közül.

 

Luxus és kertvárosi hangulat

Az Egressy úti iskola közelében található az a négylakásos társasház, melyben ez a 128 nm alapterületű, luxus kivitelű körpanorámás ingatlan is helyet kapott. A csendes, kertvárosi hangulat teszi igazán ellenállhatatlanná ezt az otthont, mely a nyugalom szigetét képviselheti egy család rohanó mindennapjaiban.

További képekért kattints a fotóra!

xiv_kerulet_elado_luxuslakas.jpg

 

Barátságos környezet és játszótér a gyerekeknek

A társasház kialakítása során szem előtt tartották a gyermekes családok igényeit is, így a hátsó kertben játszóteret alakítottak ki. A lakóépületet egy automata öntözőrendszerrel ellátott kert öleli körül, a harmadik emeleten elhelyezkedő eladó lakást pedig egy tiszta és rendezett lépcsőházon át közelíthetjük meg.

További képekért kattints a fotóra!

xiv_kerulet_elado_ingatlan.jpg  

Kényelmes kialakítás és elegancia

A 128 nm-es lakóterületen két fürdőszoba, konyha és három szoba kapott helyet, melyek közül egy nappaliként funkcionál. Az ingatlan kialakítása során kizárólag minőségi alapanyagokat használtak fel, ezzel is hangsúlyozva a lakás egyediségét. Színekben leginkább -az eleganciát és visszafogottságot tükröző- barna és bézs dominál.

További képekért kattints a fotóra!

xiv_kerulet_elado_luxusingatlan.jpg

 

Klíma, kandalló és hatalmas terasz

A házban a fa padló és csempe burkolatok alatt padlófűtés fut, amit cirkófűtéssel egészítettek ki. Az előző lakók a klímaberendezés fűtő funkcióját és a nappaliban található fatüzeléses kandallót használták a hidegebb hónapokban. A meleg ellen a már említett légkondicionálóval és elektromos redőnyökkel lehet védekezni. Az épülethez egyébként egy 80 nm-es terasz is tartozik, mely kiválóan alkalmas grillpartik, nyári összejövetelek szervezésére.

További képekért kattints a fotóra! 

xiv_kerulet_elado_lakas_1.jpg

 

12 bank lakáshitele egy helyen! Lakáshitel kalkulátor (x)

 

Címkék: exkluzív eladó ingatlan Budapest luxuslakás Zugló 1 érdekes lakás