Családosok, gyertek Győrbe!
2015.03.25. 10:00 I csorbazs

Családosok, gyertek Győrbe!

Győr, a Nyugat-Dunántúli régió központjaként temérdek lehetőséget kínál azoknak, akik itt szeretnének megvetni lábukat. A település több felsőoktatási intézménnyel és remek középiskolákkal büszkélkedhet, melyek kifejezetten vonzó célponttá teszik gyermekes családok számára. Lássuk, milyen eladó otthonokat találtunk ezen a területen!    

Győr népessége 2001 és 2011 között csupán enyhe változást mutatott, 0,09%-kal növekedett, így a lakosok száma csaknem 130 ezer főre emelkedett.  A kistérségben több mint 3%-os volt a növekedés, vagyis, feltehetően itt is megmutatkozik az a tendencia, miszerint az agglomeráció sok esetben sokkal hívogatóbb, mint a város központi része.

Mindezt a lakások átlagos kínálati ára is magyarázhatja, miszerint a kistérségben 240 ezer Ft/nm-ért, a városban pedig 269 ezer Ft/nm-ért kínálják az eladásra váró lakásokat.

gyor_kinalati_ar.jpg

 

A következőkben olyan eladó lakásokat és családi otthonokat mutatunk be, melyek jó választásnak bizonyulnak az ide költöző családok számára.

Örökpanorámás lakás a belvárosban

Eladóvá vált Győr belvárosában ez a harmadik emeleti, egyedi kivitelezésű, minőségi alapanyagokból készült, 83 nm alapterületű lakás. A különleges építészeti megoldásokban bővelkedő ingatlan a sok ablaknak köszönhetően kifejezetten világos, a fény mennyiségét pedig beépített redőnyökkel lehet szabályozni. Az otthon teljes egészében légkondicionált, így a nyári hőségtől sem kell tartani. Az eladó ingatlanhoz két terasz is tartozik, melyek akár kis konyhakert kialakítására is alkalmasak.

További képekért kattints a fotóra!

gyor_elado_lakas_nagy_hegy.jpg

 

Két lakás több generáció számára

Egy hatalmas, 1150 nm alapterületű telken eladó két összkomfortos családi ház. Az ingatlanok elhelyezkedése igencsak előnyös, hiszen a közelben játszótér, buszmegálló és iskola is megtalálható. Mivel a két ház csak együtt eladó, így kifejezetten jó választás lehet többgenerációs családok számára.

További képekért kattints a fotóra!

gyorszentivan_elado_csaladi_haz.jpg 

 

Kényelmes lakás hatalmas terasszal

Egy 14 lakásos, rendezett társasházban található ez a 74 nm alapterületű, panorámás lakás Győr belvárosában. Az eladó ingatlanhoz egy nagyméretű terasz is tartozik, a pincében pedig saját tárolóhelyiségben raktározhatjuk az éppen nem használt eszközöket. A lakásban jelenleg két hálószoba van, de elrendezéséből fakadóan könnyedén kialakítható egy harmadik is.

További képekért kattints a fotóra!

gyor_belvaros_elado_lakas.jpg

 

Halastó saját stéggel

Ménfőcsanakon eladó ez az 1985-ös építésű családi ház, amit 2010-ben teljes körűen felújítottak. Az ingatlan kétszintes, alatta pince található, mellette pedig egy 40 nm-es melléképület áll. Az otthon gyönyörű környezetbe illeszkedik bele, az udvaron, a különleges növényeken túl, kutyakennel és egy halastó is helyet kapott, melyhez saját stég is tartozik.

További képekért kattints a fotóra!

gyor_elado_csaladi_haz.jpg

Címkék: vidék terasz panoráma családi ház eladó ingatlan halastó Győr 1 ingatlan válogatás