Megfizethető lakások a XIII. kerületben
2015.03.11. 15:13 I csorbazs

Megfizethető lakások a XIII. kerületben

Folytatjuk sorozatunkat, melyben elérhető árú ingatlanokat mutatunk be nektek. Olyan eladó otthonokra helyezzük a hangsúlyt, melyeket átlagos pénztárcához szabtak, ugyan nem luxus kategóriájúak, mégis  jó ajánlatnak tűnnek. Ebben a bejegyzésben a XIII. kerületet vizsgáljuk meg.

A Főváros egyik leggyorsabban fejlődő kerülete három nagy egységből áll: Újlipótváros, Angyalföld és Vizafogó. Az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 276 ezer Ft körül mozog a XIII. kerületben. Egészen pontosan, Újlipótvárosban 280 ezer Ft/nm, Vizafogó városrészben 274 ezer Ft/nm, Angyalföldön pedig 271 Ft/nm.  

eladott_lakasok_atlagos_negyzetmeter_ara_xiii_kerulet.jpg

 

Népességszám szempontjából igen pozitív képet mutat a városnak e része. Míg 2001-ben 114 353 fő lakott itt, addig 2011-ben már 119 057, vagyis a lakosok száma 4,11%-kal gyarapodott. Ugyanez a tendencia mutatkozott meg egyébkét a szomszédos Zuglóban is, ám ez esetben a növekedés 2%-os volt.

A XIII. kerület infrastrukturális fejlettsége és kiváló elhelyezkedése miatt - mint azt a fenti adat is igazolja- igen kedvelt lakhatási szempontból. A továbbiakban olyan XIII. kerületi eladó ingatlanokat mutatunk be nektek, melyek, ha nem is mellényzsebből kifizethetőek, de teljesen átlagos és elérhető árúak.

Jó közlekedés, izgalmas környezet

A Szent László úton, a Vasúttörténeti Park szomszédságában található ez a 45 nm-es világos, nyugodt környezetbe beleolvadó eladó lakás. Ugyan 45 nm nem túl nagy alapterület, a jó elosztásnak köszönhetően mégsem érezzük szűkösnek a tereket. Az ingatlanhoz egyébként külön tároló és egy 5 nm-es loggia is tartozik.

Irányár: 11,7 M Ft

További képekért kattints a fotóra! 

elado_lakas_xiii_kerulet_szent_laszlo_ut.jpg

  

Barátságos lakás galériával

Az 1-es villamos megállójától pár percre eladó ez a barátságos, tégla építésű lakás, mely ideális választás lehet fiatal párok számára. A kétszobás otthon kisebbikében egy 5 nm-es galéria található, mely kifejezetten alkalmas a hálóhelyiség kialakítására. Az egymásba nyíló szobák burkolata laminált padló, a konyhában pedig járólapot helyeztek le.

Irányár: 9,8 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_xiii_kerulet_hajdu_koz.jpg

 

Felújított lakás és jó lakóközösség

Az elmúlt években teljes körű felújításon esett át ez a Szabolcs utcában található, 58 nm-es eladó lakás. A társasház jó lakóközössége még inkább az otthonosság érzetét kelti, ahogy az is, hogy a lépcsőházban mindig rend és tisztaság várja a lakókat. A lakáshoz egy zárt udvarban található autóbeálló is tartozik.

Irányár: 14,5 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_xiii_kerulet_szabolcs_utca.jpg

  

Remek állapotú lakás Újlipótvárosban

2009-ben teljes körű felújításon esett át ez a 48 nm alapterületű, szép állapotú, 1. emeleti eladó lakás. Két szobában galériát helyeztek el, mely nagyban megnövelte a kihasználható területeket. Az ingatlan ablakai egy csendes utcára néznek, a lakók biztonságáról több ponton záródó, vasráccsal védett ajtó gondoskodik. 

Irányár: 13,99 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_xiii_kerulet_ujlipotvaros.jpg

 

 

 

 

 

Címkék: galéria lakás népesség megfizethető eladó lakás Budapest XIII. kerület Angyalföld otthontérkép 1 ingatlan válogatás