Azok a csodálatos férfiak...
2015.02.21. 00:21 I csorbazs

Azok a csodálatos férfiak...

A legénylakásokat egyfajta misztikum lengi körül. A rózsaszín habos-babos szingli lakás kontrasztjaként kifejezetten a férfiak igényeit szolgálja ki. Ezek az „igények” természetesen erős sztereotípiákra épülnek, melyeknek feltehetően van némi valós alapja. 

Talán a férfiak lényegre töréséből fakad a feltevés, miszerint, a legénylakásokban kifejezetten kevés bútor található. A praktikusság kiemelt szerephez jut ezekben az ingatlanokban, így minden elemnek, bútordarabnak meg van a maga funkciója. A legtöbb esetben az ilyen otthonok sokkal inkább a letisztultság irányába mutatnak, háttérbe szorítva a túldíszített elemeket.

Sokak fejében élő, talán sztereotip kép, miszerint egy igaz férfi lakásában van legalább egy olyan hely, ahol baráti összejöveteleket, meccsnézéseket lehet rendezni. Az általunk összegyűjtött eladó ingatlanokban több jó megoldást is láthatunk a „közösségi tér” kialakítására.

Hasonló feltételezés, hogy a férfiak nem foglalkoznak konyhájuk berendezésével, a főzéssel, sőt úgy általában a lakás külalakjával sem. A következőkben meggyőző példákkal cáfolunk rá ezekre az állításokra az Otthontérkép eladó lakásainak segítségével.

Most pedig, lássuk a legénylakásokat!

 

Panorámás tetőterasz a nyári bulikhoz

A Széchenyi rakparton található ez a 45 nm-es igényes kialakítású, egyedi tervezésű eladó lakás. Az ingatlan kiváló helyen fekszik, a közelben számos vásárlási lehetőség, kávézó és étterem is van. Az épület tetején egy terasz kapott helyet, melyről meseszép panoráma nyílik a városra.

További képekért kattints a fotóra!

elado_legenylakas_v_kerulet.jpg

 

Madárcsicsergés a kertben

Eladó ez a teljesen felújított, 51 nm-es lakás az I. kerületben. A kertre néző ingatlan jó választás olyanok számára, akik szeretik a napfényes tereket és a csendes, nyugodt környéket. Az eladó otthon dísze a bioetanol kandalló, mely az esztétikai funkción túl, fűtésre is használható.

További képekért kattints a fotóra!

elado_legenylakas_i_kerulet.jpg

 

Amerikai konyhás lakás háztartási gépekkel

A XV. kerületben áll az a 24 lakásos társasház, melynek harmadik emeletén eladóvá vált ez az amerikai konyhás, kétszobás otthon. A panorámás lakás háztartási gépekkel felszerelt, a lakók biztonságáról pedig több ponton záródó biztonsági ajtó gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

elado_legenylakas_xv_kerulet.jpg

 

Új építésű lakás a VIII. kerületben

Józsefváros fejlődő részén eladó a képen szereplő új építésű kislakás. Az 57 nm alapterületű ingatlan tervezése során a praktikum volt a fő vezérelv, melynek köszönhetően élhető terek jöttek létre a lakásban. Az otthonhoz autóbeálló és tároló is vásárolható!

További képekért kattints a fotóra! 

elado_legenylakas_viii_kerulet.jpg

Címkék: budapest belváros panoráma fiatalos eladó lakás kislakás tetőterasz legénylakás amerikai konyhás új építés 1 ingatlan válogatás