A legszebb parasztházak minden régióból
2014.12.21. 17:00 I fokvarid

A legszebb parasztházak minden régióból

Sok régi parasztház maradt fent az országban az idők során. Sajnos számos közölük rémes állapotban van, de akadnak olyanok, amik gyönyörűen fel lettek újítva és tökéletesen illenek a 21. századba is. Kiválogattunk négy olyan eladó parasztházat, ahova bármikor szívesen menekülnénk a nagyváros nyüzsgő mindennapjai elől. 

Bárki bármit mondd, manapság menők a kis falvak, népszerű a kivonulás a természet közelébe, és a nagy rohanásban még jobban felértékelődött a békés vidéki nyugalom.

Nincs is annál kézenfekvőbb, hogy ha tehetjük, akkor érdemes hétvégi házat vásárolni, egy vidéki részen, vagy akár kiköltözni. 

Itt egy érdekes válogatás, eladó parasztházakból, ahova mi is szívesen költöznénk. Ha esetleg ez kevés lenne, akkor az Otthontérképen, könnyen és gyorsan lehet hasonló ingatlanokra akadni. 

Somogyi parasztház

Ez egy olyan parasztház, ami legjobban a népmesékből lehet ismerős. Kéthelyen eladó, 90 négyzetméter alapterületű és két és fél szobás. Az is az ingatlan mellett szól, hogy nagyon közel van hozzá a Balaton, akár nyaralónak is kiváló.
Irányár: 14,5 millió forint

További képekért kattints a fotóra! 

paraszthaz_elado_kethely_otthonterkep.JPG

 

 Ház a templom alatt

Eladó Únyon a budai hegyektől nem messze egy lankás dombra épített régi parasztház. Szépen fel lett újítva a 80 négyzetméter alapterületű 3 szobás ház.
Irányár: 14,8 millió forint 

További képekért kattints a fotóra! 

paraszthaz_elado_uny_otthonterkep.jpg

 

Romantikus vendégház 

Eladó Visegrádon egy nagyon régi parasztházból kialakított 15 fő fogadására képes vendégház. 230 négyzetméter alapterületű, 7 szobás ingatlan tökéletes belépő lehet a turizmusba.
Irányár: 69 millió forint

További képekért kattints a fotóra! 

paraszthaz_elado_visegrad_otthonterkep.jpg

 

 A modern parasztház

Eladó Gödöllőn egy újragondolt parasztház. A klasszikus stílusjegyekben gazdag, de már mai igényeknek megfelelően kialakított családi ház 310 négyzetméter alapterületű és nyolc plusz egy szobás.
Irányár: 86 millió forint

További képekért kattints a fotóra! 

paraszthaz_elado_gogollo_otthonterkep.jpg