Álomkandallókkal a házi rezsicsökkentésért!
2014.09.17. 13:39 I Buda Gergely

Álomkandallókkal a házi rezsicsökkentésért!

Az ősz beköszöntével egyre égetőbb kérdéssé válik lakásunk fűtése. A kétségbeejtő rezsiköltségek láttán mindenki elgondolkodik, miként lehet akár egy kicsit is lefaragni a hatalmas összegből. Kezdjük a fűtéssel! Praktikus, ha már az ingatlan vásárlásakor gondolunk erre, és olyan ajánlatok között keresgélünk, ahol fellelhető bármiféle alternatív fűtési lehetőség. Ezúttal a kandallót vesszük szemügyre.

Ahhoz, hogy valaki valóban örömét lelje egy kandallóban, nagy elszántság és odafigyelés szükséges, hiszen minden esetben gondoskodni kell a tüzelő utánpótlásáról, elszállításáról. Kivéve, ha elektromos a kandalló, de ebben az esetben viszont felesleges az energiatakarékosságról, illetve a rezsink csökkentésről beszélni. Ez első hallásra riasztónak tűnhet, de megéri a fáradozás. Gondoljon csak bele, micsoda megnyugtató érzés lehet a kandalló lobogó lángja mellett, kakaót kortyolgatva kipihenni a hosszú munkanap fáradalmait!

Steril romantika - Budapest, III. kerület, Erdőalja köz, 115 nm, 4 szoba, 55 mFt

Az Óbuda szívében elhelyezkedő, négylakásos társasház egyikét mutatom be elsőként, mely kifejezetten egy meleg otthon hangulatát árasztja. A világos nappali közepén álló modern kandalló központi hellyé varázsolhatja a lakás e szegletét, miközben jelentős összeget spórolhatunk meg vele. A külön gardróbszobával és panorámás nappalival rendelkező ingatlan csak arra vár, hogy valaki beköltözzön. 

 Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!kandalló 1 jó.png

 

Klasszikus darab - Budapest, III. kerület, Táborhegy, 176 nm, 6 szoba, 75,9 mFt

Az újszerű luxuslakás számos extrát kínál a leendő tulajdonosnak, így például két terasszal rendelkezik, belső kétszintes és panorámás. A hűtő-fűtő berendezéssel felszerelt lakás éke a képen látható kandalló, mely kifejezetten igényes és ízléses darab. Az ingatlanhoz beálló hely, felszíni parkoló és tároló is vásárolható.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

6_3.jpg

 

Visszafogott modern elegancia - Budapest, IX. kerület, Lónyay utca, 221 nm,  7 szoba, 85 mFt

A két bejáratos, duplakomfortos, emeleti saroklakás kiválóan alkalmas többgenerációs családok számára. Jelenlegi méretét két lakás egybenyitásával érte el, ebből kifolyólag csak egy konyhával rendelkezik. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen igény esetén könnyedén kialakítható egy másik konyha is. A családi otthon melegét cirkófűtés és két kandalló biztosítja.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

kandalló 3 jó.png 

Szerény és mutatós - Budapest, XXII. kerület, Gerinc utca, 60nm, 2 szoba, 31 mFt

A csendes kertvárosra vágyók figyelmébe ajánlom ezt a barátságos, örökpanorámás ingatlant. A lakás egy hatlakásos házban található, az első emeleten. A központi gázkazános fűtés tökéletes kiegészítője a képen látható kandalló, melyet természetesen a vételár tartalmaz. Praktikus, hogy a fatárolás kérdése is megoldott, hiszen külön tároló, garázs és autóbeálló is jár a lakáshoz.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra! kandalló 4 jó.png

 

A családi tér része - Budapest XV. kerület Rákospalota- 300 nm- 7 szoba- 45,99 mFt

Végül egy igazi kúriát ajánlok, ami kifejezetten előnyös többgenerációs családoknak, de akár befektetési céllal is megvásárolható. A nagypolgári hangulatot idéző, tornácos, amerikai-konyhás ingatlan nappalijában egy impozáns kandalló terül el. Képzelje csak, milyen jó lehet a téli hidegben a padkáján megmelegedni! Ne tévessze meg a kedves olvasókat a látszat, a kutya sajnos nem a ház tartozéka! J

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!  kandalló 5 jó.png

Címkék: ház lakás eladó kandalló