Kik lakhatnak ezekben a luxusvillákban? - Te melyikbe költöznél be?
2014.09.10. 11:22 I Buda Gergely

Kik lakhatnak ezekben a luxusvillákban? - Te melyikbe költöznél be?


Az adatbázisunkban kutakodva pár izgalmas, már-már szuperluxus házra bukkantunk. Sokan vágynak rá, hogy ilyen házakban éljenek, mások pedig éppen ellenkezőleg. Folyamatosan felmerül a kérdés, vajon kik és hány fős családdal lakhatnak ezekben a házakban illetve miért válnak meg tőlük. Sztárok, politikusok, olajmágnások, vagy éppen, hogy nem, hanem átlagos párok, többgenerációs családok, vagy olyanok, akiknek szinte mindene a számukra tökéletes otthon?

Saját wellness, Janikám! Ugorj át szaunázni egyet!

Nos, a pazar villában minden van, mi szem-szájnak ingere. Szuper konyha, terasz, borospince, kandalló, díszkert, de az igazán speciális részt a saját wellness-részleg alkotja. Kondigépek, szauna, medence tanúskodik a korábbi lakók sportos életviteléről. Kérem szépen, aki kapja, marja: csupán 290 millió forint ezekért nem is hangzik annyira soknak. 600 négyzetméternyi 6 szobás luxus várja új wellness-párti tulajdonosát a III. kerületi Laborc ároknál.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

17.jpg


Egy elhivatott afrikanista háza Szentendrén(?)

Egy dolog bizonyos, az előző lakos szereti a különleges bútorokat, afrikai tárgyakat, kiegészítőket. Egyedi kialakítású, mesébe illő kert, terasz panorámával, kandalló, padlófűtés. Szentendrén csendes környezetben 95 milliót ér ez a 4 szobás, nem túl hivalkodó, ám továbbra is luxus kategóriás ház 150 négyzetmétere. Borospince, természetesen itt is van.  

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

0_5.jpg


A tó mellé medence és 70 négyzetméteres terasz is jár...

Ez bizony egy klasszikus luxusvilla. Hatalmas terek, veretes nehéz bútorok, cirádás kellékek és kárpitok. 380 négyzetméternyi  5 szobás tömör gyönyör és kényelem Tabajdon. Csónakázzunk a tavon, napozzunk a teraszon, olvasgassunk a kanapén vagy sétálgassunk a 11 hektáros birtokon  250 millió forintért.  

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

luxi tavas jó.png


Ha még lehet fokozni...

Egy mór/közel-keleti/mediterrán stílusban épült és a feng shui szellemében berendezett rongyrázó, hiper-szuper luxusvilla 1,191 millió forintért havonta 10 szobával 350 négyzetméteren. Egyedibbnél egyedibb terek, intim (!) terasz, panoráma. Wellness és borospince viszont nincs, ahogy lenni szokott, ellenben a szobákhoz hangulatos csigalépcső vezet. Nos, ebben az esetben már tényleg egyre érdekesebb, ki az, akinek havi 1,2 milliót ér, hogy itt lakhasson a II. kerületi Dutka Ákos utcában?  

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

5_6.jpg


Ámulok és bámulok...

Be kell vallanunk, az összes közül ennél a háznál volt a legnehezebb dolgunk, hogy melyik képet tegyük ki a nagyközönség számára, hiszen azok egyenként is megérnek pár perc ámuldozást. Az még csak hagyján, hogy, természetesen, minden végtelenül pazar és elit, minőségi, stb., de maga a berendezés stílusa és elrendezése is különös eklekticizmusra, spiritualitásra és anyagi háttérre enged következtetni. Ókori és indiai hatású domborművek és szobrok, terasz kandallóval és dobszettel meg paprikafüzérrel, extra konditerem, saját masszázsszoba masszázsággyal és "kvázi-Síva-oltárral", na és persze az elengedhetetlen borospince. A tavat ne is említsük. Szerkesztőségünk körében ez a 650 milliós törökbálinti 975 négyzetméteres palota nyerte a háziversenyünket  "Ki lakhat ebben a házban" témakörben. Wow!!!

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

luxi törökbálint.png