Három budapesti luxusvilla közel 1000 millióért!
2014.08.16. 09:22 I otthonterkep

Három budapesti luxusvilla közel 1000 millióért!


Bár sokszor idegenkedünk tőlük és sokan el is utasítják az efféle fényűzést, egyesek pedig egyenesen értelmetlen pazarlásnak tartják, de az szinte biztos, hogy természetünknél fogva érdeklődünk a legnagyobb, a legdrágább, a legszebb mindenféle dolog után a világban. Így van ez az ingatlanokkal is. Főleg akkor, ha azok szinte felfoghatatlanul sok pénzbe kerülnek, és tulajdonképpen a szomszédunkban vannak.

Kerestünk most három olyan eladásra kínált budapesti házat, amik közel 1 milliárd, azaz 1000 millió forintba kerülnek, legalábbis irányáron. Egy 5-10%-os alkuval viszont már több tízmilliót is nyerhetünk az ügyön, amit bármi másra fordíthatunk.

Lássuk, hogy mit kap ma az, aki nem sajnál 800-900 milliót az új otthonra.

1. Szép ház, Szépvölgy

Az ingatlan leírását és fotóját a tulajdonos kérésére eltávolítottuk.

2. Magasúti "magas élet"

A Hegyvidéken, vagyis a XII. kerületben található ingatlan ugyan csak 480 négyzetméteres, de 4000 négyzetméteres mediterrán kert is tartozik hozzá (amint azt a mellékelt képen is jól látni), amiért irányáron "csak" 950 milliót kérnek. A kötelező úszómedenece mellé szőlő- és rózsalugas is dukál.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

magasúti.jpg

3. Rózsás domb

A szintén a II. kerületben, természetesen a Rózsadombon található 890 milliós ház árába, egy két éve épült, 710 négyzetméteres lakrész, 1000 négyzetméteres telek, és az elmaradhatatlan magas színvonalú kivitelezés, no meg a gyönyörű panoráma is beletartozik.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

verseghy.jpg

Hát ennyit ér a közel 1000 millió forintunk. Lehet sokaknak megdöbbentő, hogy ennyi pénzért csak ez jár Budapesten, mikor az 1000 milliónkból akár a világ legszebb részein is vásárolhatunk magunknak otthont. Ám azt azért érdemes szem előtt tartani, hogy aki itt szeretne élni, itt dolgozik, itt keresi meg a pénzt ahhoz, hogy ilyen ingatlant vegyen, az bár lehet, hogy a világ (egyesek szerint) szebbik felén is vesz/vehetne magának valami hasonlót, vagy még szebbet (vagy nem, csak bérel), de szeretne luxuskörülmények között élni ott is, ahol a legtöbbet tartózkodik, vagyis épp Budapesten. (és akkor az egyéb, külföldi cégvezérek, diplomaták, stb. igényeiről és lehetőségeiről még nem is beszéltünk)

A hirdetéseket az Otthontérképre feltöltött adatlapok közül találomra választottuk, amivel elsősorban nem az ingatlanok értékesítésének elősegítése a célunk, hanem az élő hirdetések között megtalálható, véleményünk szerint jó minőségű és/vagy különleges adatlapok bemutatása, mellyel másokat is inspirálhatunk, amennyiben lakáseladásra szánják rá magukat.

Címkék: budapest ház lakás luxus drága buda eladó