Sok ezer új ingatlan érkezett az Otthontérképre!
2014.05.08. 16:45 I otthonterkep

Sok ezer új ingatlan érkezett az Otthontérképre!

Az Otthontérkép tényleg egyre jobban teljesít! A folyamatos szolgáltatásbővítés után, mint az ingyenes hirdetésfeladás magánhirdetők számára, most újabb, több mint bruttó 30 ezer ingatlannal bővült az Otthontérkép kínálata, így az eddigi mintegy 50 ezer különböző ajánlat után, immár 65 ezernél is több egyedi eladó ingatlan közül válogathatunk!

Az új ingatlanok az Ingatlantájoló nevű online ingatlan adatbázissal kötött együttműködés keretében kerültek fel az egyre bővülő Otthontérképre.

it_logo.gif

De ha eddig több mint 50 ezer eladó lakás volt a kínálatban, és most lett még 30 ezer, akkor az hogyhogy csak 65 ezer?

Az Otthontérképnél a minél részletesebb, informatívabb, és pontosabb tájékoztatást tartjuk az egyik legfontosabb kihívásunknak, ezért már az ingatlankereső szolgáltatásunk kezdetén elindítottuk az úgynevezett "duplikációszűrő" alkalmazásunkat. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően rengeteg azonos ingatlanról szóló hirdetést sikerül kiszűrnünk, így azokat összekapcsolva a keresőknek nem kell 2-3, egyes esetekben akár 8-10 azonos hirdetést végignézniük, hanem elég csak a hirdetéshez tartozó (a "további ajánlatok" menüpontra kattintva) legjobb ajánlatot kiválasztaniuk.

Továbbá a (folyamatosan fejlesztés alatt lévő) duplikációszűrő alkalmazásunknak köszönhetően egy jóval reálisabb képet kaphatunk az eladásra kínálat hazai ingatlanállomány valódi nagyságáról, amiről bár pontos adattal senki sem rendelkezik, de vélhetően jóval alatta marad az egyes helyeken félmillió körül kommunikált mértéknek.

Kattints a képre és tudj meg minél több részletet az ingyenes feltöltésről, a duplikációszűrőről, és a több tízezer eladó és kiadó hazai lakásról!ot_lap.jpg

Címkék: gépház update új ingatlanok ingatlantájoló