Hova költözhetek Budán félmilliárdból? - Ezekből is válogathat a lottónyertes
2014.04.29. 09:38 I otthonterkep

Hova költözhetek Budán félmilliárdból? - Ezekből is válogathat a lottónyertes

Bár az internet (köztük természetesen a magyar blogok és híroldalak is) tele van drágábbnál drágább, szebbnél szebb luxusotthonokkal a világból, érdemes néha elszakadni a távcsövünktől és megnézni, hogy nálunk itthon milyenek is azok a házak, lakások, amiket csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak.

Jellemzően a mi (itt a mi az a Magyarországon található, értékesítés alatt álló ingatlanokat jelenti) luxusingatlanjaink nem éppen olyan drágák (egyesek szerint még így is irreálisak az árak), szépek, dizájnosak, mint a világból kiragadott egy-egy példa (tisztelet a kivételnek, mert akad azért néha konkrétan világszínvonal is). Ha valaki azonban mégis Budán szándékozik elkölteni 200-300 évnyi átlagbérnek megfelelő összeget új otthonra (akár magán, akár befektetési szándékkal), akkor most például ezek közül is válogathat.

A lista persze egyáltalán nem teljes körű.

Félmilliárdos luxuslak Táborhegyen

Tetőterasz, lift, belső uszoda, visszafogott díszítés jellemzi a 2004-ben átadott, 3 szintes, art deco stílusú,a teraszokkal együtt 1339 nm-es villát.

További képekért kattints a fotóra!

0.jpg 

Virányosra költözött Versace?

Csendes mellékutca, ősfás telek, több terasz, kandalló, és hát egyedien felújított.

További képekért kattints a fotóra! 

virányos.jpg

Négy az egyben a Bimbó úton

Ugyan négylakásos társasházról van szó, így ha több generáció költözne össze, akkor megmaradhat az intim szféra, de ettől még lehet egy nagy közös ebédlőasztalunk.

További képekért kattints a fotóra!

bimbó.jpg

....és a Gellérthegy a Himalája

Örök panoráma, terasz, fűthető medence, klimatizált helyiségek, fan coil fűtés, kandalló, szauna, lif, ezek férnek bele egy 450 milliós újbudai luxuslakásba.

További képekért kattints a fotóra!

gellérthegy.jpg 

 

Eladó vagy kiadó ingatlanod van? Esetleg épp most keresel eladó vagy kiadó lakást, házat? Látogass el most az Otthontérképre és töltsd fel ingyen ingatlanodat, vagy válogass a több tízezer ajánlat közül.

ot_hirdetés.jpg

Címkék: budapest ingatlan luxus buda eladó luxuslakás