Elképesztő látványtervek - Valódi vagy rajzolt?
2014.01.10. 12:07 I otthonterkep

Elképesztő látványtervek - Valódi vagy rajzolt?

 

A lakáshirdetések, és elsősorban a hozzájuk kötődő fotók minőségével mostanában elég sokat foglalkozik a hazai sajtó és szaksajtó egyaránt. Néha csak ámulunk a lenyűgöző belsőépítészeti kialakításokon, máskor a valóban igényes luxus varázsa ragad minket magával egy-egy ingatlan képgalériáját böngészve. De minden minőségi lakáshirdetésre jut legalább 10 olyan, legyen az a 3 milliós házrésztől a 3 milliárdos palotiág bármilyen ajánlat, ami már inkább elkeserítő, mintsem bosszantó.

Létezik azonban ma már annyira profi vizualizációs technológia, látványtervezés, amivel szinte életszerű képeket lehet gyártani, és rendkívül jó szemmel kell rendelkezni ahhoz, hogy meg tudjuk különböztetni, hogy épp egy látványtervet, avagy egy igen jó minőségű fotót látunk a lakás egyik részletéről.

Láss csodát! - Ilyenek a szinte tökéletes ingatlanhirdetések

A várhatóan egyre fejlődő technikai megoldások márcsak azért is lehetnek különösen hasznosak a lakáspiac szereplői számára, mivel egyértelmű, hogy egy megfelelően berendezett lakást (és itt főleg nagyobb értékű, üresen álló új építésű (perzse lehet használt is) lakásokra, házakra, villákra, kastélyokra gondolunk, amiket akár eladásra, akár kiadásra szánnak) sokkal könnyebben lehet értékesíteni, ha életszerű berendezési tárgyakkal pakoljuk tele a tereit, sugallva ezzel a lehetséges vevőink számára az ingatlanunkban rejlő potenciált. És hát ha ehhez nem kell egyetlen bútordarabot sem megvásárolnunk, szállítanunk, hanem elég csak valakivel megrajzoltatni, akkor vélhetően az időnkön és energiánkon túl valószínűleg még pénzt is spórolhatunk. Nem különben pedig akár magasabb árat is elérhetünk, ha a megfelelően "berendezett" enteriőrrel több lehetséges ügyfelet vonzzunk a hirdetésünkre.

Lássunk is néhány valóban zavarbaejtő példát. Íme a jövő belsőépítészeti látványterveinek néhány darabja.

Art Deco fotel

 fotel1.jpg

fotel2.jpgForrás: csasszer.wordpress


Kanapé

kanapé1.jpg

kanapé2.jpgForrás: csasszer.wordpress


Ágy

ágy.jpgForrás: Szabolcs Csaszar FB


Kíváncsi vagy rá, hogy milyenek manapság az ingatlanhirdetések? Keresgélj a legkülönbözőbb ajánlatok között az Otthontérképen!

Címkék: látványterv