Elképesztő ingatlanokat lehet venni az országban
2013.12.12. 19:52 I otthonterkep

Elképesztő ingatlanokat lehet venni az országban

Keresgéltünk az Otthontérképen és újra találtunk. Szemezgettünk már a legolcsóbb és a legdrágább budapesti lakások között, megnéztük a 19 megyénk legdrágább lakóingatlan ajánlatát, most pedig különlegességek után vadásztunk.

Több százmilliós egykori állami borbirtok, Tisza-menti wellnesz szálló, Balaton-parti luxusapartman, agglomerációs "ranch", végezetül pedig egy saját sziget hozzá tartozó vízi paradicsommal Magyarországon a legfrissebb ingatlansalátánkban.

Balatonboglári kúria és borbirtok 440 millió forintért

Az ingatlan fő nevezetessége a 780 nm-es, műemlékvédelmi felügyelet alatt álló épület, a volt Bárány-kúria. Az ingatlanon ezen kivül található még tiz épület, melyek összterülete meghaladja a 10 000 nm-t. Ezek évtizedeken keresztül a Balatonboglári Állami Borkombinát tulajdonát képezték, ez volt a B.B. kereskedelmi központja.

További részletekért és képekért kattints a fotókra.

bb1.jpgbb2.jpg

"Nekem a Balaton..."

Ha már a Balatonnál járunk, ne is menjünk messzebbre. Sőt, maradjunk továbbra is Bogláron. Itt található az a 440 millió forintért kínált "álomvilla" ami bár kívülről impozáns, de egyelőre csak szerkezetkész, vagyis van még vele munka bőven a beköltözésig.

További részletekért és képekért kattints a fotóra.

bb3.jpg

Tiszaroffi alkalmi vétel!

Kastélyszálló, láthatón kíváló vendéglátó és rendezvényszervező potenciállal, elsősorban esküvők, keresztelők, ballagóbulik, játékfilmek és egyéb események megrendezésére. 580 millió forintért 42 szobát + 4 lakosztályt és minden mást megkapunk mellé, természetesen a képen látható medencét is.

További részletekért és képekért kattints a fotóra.

szolnok.jpg

Zalai kastély, nővérszobával és étellifttel!

Az étellifthez fűződő vonzalom valami olyasmi lehet, mint a páternoszter szenvedély. De mindegy is. 420 milliót kérnek azért, hogy igazi grófnak vagy bárónak érezzük magunkat a saját kastélyunkban. Ám ha valakinek üzleti megfontolásai vannak, és nem a saját maga, családja, barátai és szolgálói számára tartaná fent az 1534 négyzetméteresnek hirdetett ingatlant, akkor vélhetően arra akad vakamifajta műszaki megoldás.

További részletekért és képekért kattints a fotóra.

zala_1.jpg

Törökbálinti modern "ranch"

Beltéri medence, teniszpálya, óriási terek, és még  a 10 darabosnál nem nagyobb gépjárműgyűjteményünk is befér a teremgarázsba. A "ranch" hangulatot idéző állatokat az új tulajdonos kedvére beköltöztetheti a még szabad területekre.

További részletekért és képekért kattints a fotóra.

tb.jpg

Sárvári "bánya kristály"

Amíg nem láttuk meg a lenti fotót az ingatlanról, elképzelni sem tudtuk, hogy mi kerülhet 265 millió forintba egy 120 négyzetméteres Sárvár melletti, egyszintes családi házban. Aztán megláttuk. Itt aztán megfér egymás mellett a jet-skis és a horgász is. :)

További részletekért és képekért kattints a fotóra.

sziget.jpg

Címkék: kínálat eladó ingatlan ingatlansaláta eladó lakás